Fotograf: Björn Sandberg

Under onsdagskvällen är det dags för andra omgången av Svenska Cupen för herrar, där segraren kvalificerar sig till gruppspel våren 2022. Trelleborgs FF lottades mot FC Rosengård 1917 på bortaplan och matchstart är 18.30 på Rosengårds IP.

FC Rosengård 1917 spelar i Divison 2 Södra Götaland och i en haltande tabell har laget spelat 13 matcher och via 23 poäng på dessa matcher placerar man sig högst upp i tabellen. Framåt har man gjort 26 mål vilket indikerar på att den offensiva kvalitén finns där. Bästa målskytt är Ismael Hussein som gjort 8 mål på 13 matcher.

- Vi ser som alltid fram emot Svenska Cupen och de matcher cupspelet innebär. Det är roligt att få möta ett lag från närområdet men vi är beredda på tufft motstånd. I den här typen av matcher brukar det ofta vara något av årets match när lag från de högsta nationella serierna kommer på besök, säger Kristian Haynes.

- Truppmässigt så är det vissa spelare som vilar men konkurrens är så hög i laget just nu att vi ändå kommer ställa en startelva med hög kvalité på planen samtidigt som vi har möjligheten att ändra matchbild med duktiga spelare från bänken.

Truppen: Kasper Thiesson Kristensen, Hampus Nilsson, Fritiof Björkén, Kalle Larsson, Anton Tideman, Jesper Modig, Dzenis Kozica, Henrik Johansson, Noah Tillberg, Isak Jönsson, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhani, Simon Amin, Mattias Håkansson, Mohammed Saeid, Lukas Minter Wettergren och Edgar Sarkis Navassardian.

Biljettinformation till matchen
FC Rosengård 1917 meddelar att det finns plats för 600 åskådare på matchen och att biljetter köps på plats. Det finns en sektion för bortasupportrar och hänvisning kommer ske på plats.

Vuxen: 100 :-
Pensionär: 60 :-


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-08-17
Kategori: A-lag