Fotograf: Björn Sandberg

På söndagen är det ny match i Superettan hemma på Vångavallen i Trelleborg. GAIS från Göteborg kommer på besök - och matchen har avspark 15:00.

Efter 0-0 och en poäng senast mot Östers IF, så siktar såklart laget på en trepoängare söndagen.

- Fokus på vår egen prestation och vårt eget. Vi kom inte upp i samma nivå mot Östers IF som mot Helsingborgs IF. Vi prickade inte rätt då, men vi vill tillbaka dit, säger Kristian Haynes inför matchen.

- Vill man vara med i denna serien gäller det att vara på hugget.

De båda lagen kämpar runt vars ett kvalstreck. Hemmalaget TFF runt det upp mot Allsvenskan - GAIS runt det andra nedåt. Mötet i våras slutade i TFF-seger, 3-2.

- De har rekryterat litegrann i sommar, så vi vet inte riktigt vad vi har att vänta. Förstärkt på lite olika håll, haft det jobbigt med skador, är i poängbehov. Men det är fokus på oss själva och vår egen prestation, att hitta tillbaka.

Johan Blomberg är avstängd på grund av gula kort i morgondagens match, en annan som missar matchen är Petar Petrovic som har lite problem med en baksida av lår.

Dessutom saknas Herman Hallberg och Måns Söderqvist sedan tidigare. Fatawu Safiu har lämnat för FC Trollhättan.

En som dock är med i truppen är Mohammed Saeid, som i veckan blev klar för Trelleborgs FF. Läs mer om detta här.

- Vi måste ändra litegrann, då Johan Blomberg är avstängd och Petar Petrovic tyvärr inte är med.

- Mohammed Saeid har varit med i veckan och tränat, är en spelare som lever på sin spelskicklighet och fot. Tekniskt finurlig, lojal. Har bra med erfarenhet från Allsvenskan och spel utomlands, bland annat i MLS. Erfaret och tekniskt, säger Haynes.

Matchen Trelleborgs FF - GAIS har avspark klockan 15:00, på Vångavallen i Trelleborg. Kan du inte vara på plats så visas matchen på Discovery+.

- Vi är tillbaka på Vångavallen igen, vilket är skönt. Vi vill vara ett lag som är jobbiga att möta, avslutar Kristian Haynes.

Trupp:

Kasper Kristensen, Hampus Nilsson, Anton Tideman, Isak Jönsson, Fritiof Björkén, Fredrik Liverstam, Kalle Larsson, Jesper Modig, Mattias Håkansson, Haris Brkic, Henrik Johansson, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Tobias Karlsson, Noah Tillberg, Mohammed Saied, Henry Offia, Dzenis Kozica.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2021-08-14
Kategori: A-lag