Fotograf: Björn Sandberg

Lördagen den 31 juli välkomnar vi Helsingborgs IF till Vångavallen och nu släpps äntligen biljetterna till matchen. I den här nyheten presenterar vi frågor och svar och skulle ni ha andra frågor ber vi er kontakta oss på Biljett@tff.m.se.

Medlemmar i TFF kommer att ha förtur för att köpa biljetter.


HUR MÅNGA BILJETTER FINNS TILL FÖRSÄLJNING?
Det beror lite på hur stora sällskap som bokar. Vi räknar med att det finns ungefär 250 biljetter till försäljning, men flertalet av sittplatsbiljetterna innebär att du sitter med skymd sikt i ytterkant av läktaren.

JAG ÄR TFF-SUPPORTER, HUR KÖPER JAG BILJETT?
Medlemmar i TFF (som varit medlemmar före 2021-07-15) kommer få ett mail under fredagen med information om hur man kan boka sin biljett. Är du medlem och inte fått ett mail under fredagen ber vi dig kontakta Biljett@tff.m.se.

JAG HAR ÅRSKORT, ÄR JAG GARANTERAD PLATS?
Har du köpt Årskort för 2021 är du garanterad en plats på TFF:s hemmamatcher med nuvarande restriktioner. Är du intresserad av att köpa Årskort 2021? Kontakta oss på Biljett@tff.m.se.

Har du årskort som företagare gäller även det.

MÅSTE MITT BARN KÖPA BILJETT?
Med tanke på nuvarande restriktioner så måste personer som sitter på egen plats köpa biljett. Har du ett barn som sitter i ditt knä under hela matchen så behöver barnet inte köpa biljett.

JAG ÄR HIF-SUPPORTER, VAD GÄLLER FÖR MIG?
Efter önskemål från HIF kommer supporterklubben Kärnan sköta försäljningen av biljetter till bortastå. Läs mer här.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-07-23
Kategori: A-lag