Fotograf: Björn Sandberg

För andra hemmamatchen i rad välkomnas 500 åskådare till Vångavallen. Samtliga 500 platser går till årskortsinnehavare, vilket gör att inga lösbiljetter kommer att säljas. Trelleborgs FF vill rikta ett stort tack till alla åskådare mot GIF Sundsvall som skötte sig på ett mycket bra sätt både utanför och på läktaren. Vi vill dock ytterligare en gång påminna om vikten att sitta på den plats som står angiven på ditt årskort. Lyssna på, och respektera, publikvärdar.

Samtliga som fått ut sitt årskort för 2021 är välkomna till matchen.

Se informationsvideon från SEF gällande Välkommen till match.

INNAN MATCHEN
Det är bra om du kollar upp redan innan matchen vilken sektion du sitter på eftersom det styr vilken entré du ska använda. Här nedan följer information om vilken sektion som använder vilken entré. Har du frågor om detta är du välkommen att skicka ett mail.

Har du inte hämtat ditt årskort än? Kontakta oss för att planera din hämtning av kortet.

SEKTION A, B, C, D: Du går in genom Huvudentrén (Östervångsvägen). Var vänlig använd rätt ingång för din sektion. Skyltar finns.

SEKTION G, H, J, K: Du går in genom den Västra entrén (Östervångsparken). Var vänlig använd rätt ingång för din sektion. Skyltar finns.

SEKTION L, M: Du går in via Östra entrén (Östervångsvägen). Var vänlig använd rätt ingång för din sektion. Skyltar finns.

Insläppet för publik öppnar 14.15. Var god att håll avstånd i eventuell kö.

Skyltning kommer finnas runt om Vångavallen, likaså personal som kommer att finnas till din hjälp vid frågor. Det är av yttersta vikt att du kollar upp vilken sektion du sitter på för att veta vilken ingång du ska använda.

UNDER MATCHEN
Arenan kommer vara indelad i fyra större sektioner som har var sin kiosk. Här nedan följer information om vilken kiosk som hör till vilka sektioner:

A, C: Kiosk bakom Västra Vallen.

B, D: Kiosk på Torget bakom Östra Vallen.

G, H, J, K: Kiosk på baksidan om Norra läktaren.

L, M: Kiosk i det nordöstra hörnet av Vångavallen.

Utbudet i kioskerna kommer till matchen att vara begränsat. Det innebär att du kan köpa kaffe, te, läsk, vatten och godis i kioskerna.

Vångavallen är en kontantfri arena. Det innebär att du kan betala med kort eller med swish. Betalar du med swish ska du visa genomförandet av betalningen för personalen du handlar av.

Toaletter är tydligt utmärkta för varje sektion och vi ber er respektera avstånd i eventuella köer. Personal finns på plats för att hjälpa er rätt om ni har frågor.

EFTER MATCHEN
Vi ber återigen om att tänka på att hålla avstånd, även när ni ska lämna Vångavallen. Ni lämnar Vångavallen genom den entré som ni använde när ni kom till arenan.

ATT TÄNKA PÅ
Vångavallen är en rökfri arena.

Visitation kommer ske vid entré. Det är inte tillåtet att ta med mat eller dryck in på arenan.

Respektera skyltar som informerar om krav, rekommendationer och riktlinjer. Det är ett måste för att vi ska kunna genomföra ett säkert arrangemang.

All personal på Vångavallen kommer att hjälpa dig för att få en trevlig eftermiddag på Vångavallen. Lyssna och respektera deras instruktioner.

Har du frågor om lördagens match? Skicka ett mail till Biljett@tff.m.se.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-06-20
Kategori: A-lag