Fotograf: Björn Sandberg

På söndag tar Trelleborgs FF emot Ifö Bromölla i Division 1 Dam. Det är TFF:s hemmapremiär och vi önskar att besökare till matchen läser igenom följande text för att få information om hur evenemanget kommer att genomföras.

Endast södra läktaren kommer att vara öppen och ingång sker via huvudentrén. Maxantalet gällande publik kommer att vara 500 åskådare.

Matchstart är 14.00 och biljettluckorna öppnar 13.15. Entrén kostar 50 :- och på din biljett står det vilken plats du ska sitta på under matchen. Biljetterna är utskrivna på så sätt att det ska vara en tom stol mellan varje åskådare och vi ber er följa våra riktlinjer för att kunna genomföra ett smittsäkert arrangemang. Vångavallen är en kontantfri arena, betalning sker med kort eller swish.

Har du köpt Årskort 2021 som gäller för Superettan gäller det även för Division 1 Dam. I biljettluckan visar du upp ditt årskort och får en biljett som gäller för matchen med den plats du ska sitta på. Platsen på årskortet gäller inte för matcher i Division 1 utan gäller enbart för entré.

Det kommer vara två kiosker öppna på Torget vid huvudentrén. Kioskerna är kontantfria, betalning sker med kort eller swish. Utbudet i kioskerna kommer att vara begränsat och det kommer att säljas läsk, vatten, kaffe och godis.

Vi ber er hålla avstånd och undvika att bli ståendes i trappor och uppgångar.

Vångavallen är en rökfri arena.

Har du någon fråga? Kontakta oss genom att skicka ett mail till biljett@tff.m.se.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-06-10
Kategori: A-lag