Fotograf: Björn Sandberg

Äntligen kan vi välkomna fler personer till Vångavallen när Trelleborgs FF spelar. Det har varit ett år med noll eller ett fåtal åskådare på plats men efter dagens besked gällande lättnader så får vi möjlighet att välkomna 500 åskådare till våra hemmamatcher.

Du som har köpt ditt privata årskort men som fick flytta från din ordinarie plats på den södra läktaren till den norra kommer få möjlighet att byta din plats. Du kommer få ett mail inom kort med mer information.

Du som har Företagskort kommer få mer information om ditt/dina kort under nästa vecka.

Vi kommer fortfarande ha vissa restriktioner gällande platser på Vångavallen. Det betyder att din ordinarie plats (från tidigare säsonger) fortfarande är otillgänglig, men att du kommer sitta i närheten av den. Vi ber om förståelse för vårt arbete med att följa rekommendationer, riktlinjer och krav för att genomföra ett säkert evenemang.

Vi kommer inte ha möjlighet att sälja lösbiljetter till våra matcher med 500 åskådare som gräns. Samtliga platser kommer att fyllas av årskort. Det är okej att låna ut sitt årskort till en vän om man inte har möjlighet att gå.

Mer information gällande den första matchen med 500 åskådare kommer framöver. Det kommer även komma information gällande damlagets hemmamatcher.

För frågor gällande privata årskort, kontakta Emanuel Ragnar: emanuel.ragnar@tff.m.se
För frågor gällande företagskort, kontakta Hans Torsmar: hans.torsmar@tff.m.se


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-05-27
Kategori: Marknad