Fotograf: Björn Sandberg

Gåfotboll eller Walking football som det officiella namnet är, kommer ursprungligen från England och är mycket framgångsrikt i övriga Europa. Precis som namnet antyder handlar det i grund och botten om ”gåfotboll”, där ingen löpning eller kroppskontakt är tillåten. Sporten passar dig helt utan förkunskaper likväl som dig med ett förflutet på plan. Alla över 50 år är välkomna att helt kostnadsfritt komma och testa.

Plats: Vångavallens konstgräs
När: Söndagen den 30/5, 16:00-17:00

Detta är en unik möjlighet att återupptäcka glädjen på fotbollsplan och spela i en mer avslappnad takt, bättra på hälsan, träffa nya bekantskaper. Vi sätter det sociala i första rummet och ser det som den viktigaste biten med gåfotboll, och på köpet får du allt det andra!

Gåfotboll ger dig en unik möjlighet till att: träffa nya vänner, träna fotboll på dina villkor utan att några förkunskaper behövs samt att bättra på din hälsa. Alla över 50 år – med eller utan fotbollserfarenhet – är välkomna till gåfotboll. Hoppas vi ses!

Kontakta Stefan Jönsson på stefan.jonsson@tff.m.se eller 0709374721 för mer information eller för att få svar på dina frågor.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-05-27
Kategori: Marknad