19-åriga Natalija Lukic är klar för Trelleborgs FF. Hon kommer senast från Falköpings KIK som också varit den klubben hon representerat under sin karriär.

Lukic har tränat med TFF Dam under tre veckors tid och har nu belönats med en plats i laget inför säsongen 2021.

- Natalija flyttade ner till Skåne för att studera och har under sina veckors träning med laget visat att hon är en ytterback, som även kan spela yttermittfältare, med mycket energi och vilja. Hon kompletterar gruppen med lite andra egenskaper än vad vi redan har och det ska bli intressant att följa henne i vår miljö framöver, säger Johan Bauer, sportslig koordinator i Trelleborgs FF.

Natalija Lukic själv är glad över att kontraktet är signerat och ser fram emot säsongen.
- Efter att ha tränat med TFF under ett antal veckor var det inte mycket att fundera på. Min önskan var att spela i en klubb där jag kan utvecklas som fotbollsspelare och Trelleborg känns verkligen som rätt plats för det.

- Samtliga spelare driver varandra framåt varje träningspass och jag gillar verkligen lagandan som också fått mig att känna mig välkommen sedan första träningen. Nu ser jag bara fram emot att seriespelet ska dra igång, avslutar Natalija Lukic.

Seriestarten för Division 1 Dam sköts upp en månad och TFF:s premiär är i nuläget på bortaplan mot Nättraby GoIF den 2 maj.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-03-26
Kategori: A-lag