Du som medlem är en viktig del i att driva TFF framåt. Som förening, som en plats för våra barn och ungdomar, som elitklubb och för vårt arbete i samhället.

Genom att vara medlem i Trelleborgs FF gör du skillnad för dam- och herrlag, vår ungdomsverksamhet för både flickor och pojkar, vårt eSport-lag samt vårt arbete via TFF - En Kraft i Samhället.

Under 2020 har vi haft närmare 600 barn och ungdomar i våra lag. Det betyder att din insats som medlem stöttar dessa barn och ungdomar i att göra det man älskar mest, att spela fotboll. Sen är det inte det viktigaste att det är just fotboll barnen spelar, utan att de rör på sig och känner en glädje tillsammans med vänner.

Staden och kommunen Trelleborg är viktig för oss. Både genom människorna som bland annat går på våra matcher men även butikerna och företagen som vi mer än gärna arbetar nära. Ett steg i detta nära arbete är att våra medlemmar har erbjudanden från det lokala näringslivet. Vi vill verkligen uppmana er att stötta vårt lokala näringsliv.

Medlemskapet kostar 200 :- för kalenderåret 2021.

För att bli medlem följer du följande länk (har du varit medlem sedan tidigare men inte har en inlagd mailadress kan du få ett felmeddelande. Kontakta medlem@tff.m.se för hjälp) eller så skickar du namn, personnummer, adress och mailadress till medlem@tff.m.se.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-03-25
Kategori: Marknad