I förra veckan höll Svensk Elitfotboll sitt årsmöte där Jens T Andersson valdes till ny ordförande. Han ersätter Lars-Christer Olsson. Samtidigt röstades Trelleborg FFs klubbdirektör Mattias Kronvall in i styrelsen.

- Jag är stolt och tacksam över att blivit invald i SEFs styrelse och jag ser fram emot vad det kommer att ge mig i form av nya kunskaper och erfarenhet. Min förhoppning är att det naturligtvis ska vara utvecklande för mig som person men också att jag ska kunna ta med mig de nya lärdomarna in i Trelleborgs FF för att vara med och utveckla klubben ännu mer, säger Mattias Kronvall.

Mattias Kronvall har vid sidan av sitt arbete i Trelleborgs FF haft roller inom Svensk Elitfotboll under flera år däribland som ledamot i Disciplinutskottet där han fortsatt kommer att vara verksam. Tidigare har han också haft ett uppdrag som förtroendevald revisor för SEF.

Mattias har sedan 2012 varit klubbdirektör i Trelleborgs FF. Mellan 2007 och 2012 satt han i TFF:s styrelse och innan dess spelade han 266 matcher i den blå tröjan.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-03-23
Kategori: Marknad