Fotograf: Björn Sandberg

Efter två matcher mot Allsvenskt motstånd, Örebro SK (seger 1-0) och IK Sirius (oavgjort 1-1) - så är det den tredje och sista gruppspelsmatchen imorgon, lördag.

Trelleborgs FF - IF Lödde, avspark 13:00. Matchen är fri från publik och du ser den på CMORE.

- Det handlar egentligen om att vi gjort två bra matcher mot Allsvenskt motstånd - och nu ska vi knyta ihop det mot IF Lödde, säger Kristian Haynes inför matchen.

- Vi hade ju en tuff uppgift på förhand mot två lag från Allsvenskan och nu mot IF Lödde från division 3. Vi måste hantera det proffsigt, tänka på vårt eget och bara bygga vidare på det vi redan gjort. Vi får inte stressa något, inte ha för bråttom.

IF Löddes senaste match i cupen är säkert något man vill glömma resultatmässigt, men den i den första matchen stod de upp bra mot Allsvenska IK Sirius.

- De är i Svenska Cupen av en anledning så det är ett bra lag, de gjorde det bra mot IK Sirius och hade bra chanser där, gör en bra match helt enkelt.

- Vi hoppas på sol och fint väder, kanske att det skulle blåsa lite, men blir nog bra, avslutar Kristian Haynes.

Lyssna gärna på intervju med just Kristian Haynes, samt Jesper Modig och Mouhammed-Ali Dhaini här inför matchen.

Petar Petrovic gör debut i truppen och kommer också förhoppningsvis få en del minuter i matchen. Annars saknas bland annat Herman Hallberg och Kalle Larsson - men är på väg tillbaka så smått. Johan Blomberg står över matchen som en försiktighetsåtgärd.

Matchen är publikfri och du ser den på CMORE. Avsparken är 13:00.

Trupp:

Hampus Nilsson, Merlin Nuhanovic, Isak Jönsson, Fredrik Liverstam, Fritiof Björkén, Jesper Modig, Niklas Vesterlund, Tobias Karlsson, Henrik Johansson, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Petar Petrovic, Mattias Håkansson, Fatawu Safiu, Haris Brkic, Henry Offia, Simon Gottfridén (U19), Noah Tillberg (U19).


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2021-03-05
Kategori: A-lag