Under två veckors tid har tidigare årskorts-innehavare haft möjlighet att förnya sina årskort. Nu öppnar vi upp möjligheten för övriga att boka sin plats på Vångavallen 2021.

KÖP DITT ÅRSKORT 2021 HÄR!

Att sälja årskort inför våra matcher i Superettan är en mycket viktig del för föreningens ekonomi. Det innebär en ekonomisk trygghet redan i början av året och lägger en stabil grund för verksamheten. Varje sålt årskort är mycket betydelsefullt!

Men att sälja årskort till en säsong där vi inte vet om vi kommer få ta in publik på någon match är svårt. Vi vet att ni är många som vill ha svar på när ni kan besöka Vångavallen igen och det är tufft för oss att inte kunna ge svar. Men genom att köpa Årskort 2021 ska ni veta att ni stöttar hela föreningen, från fotbollsskola genom ungdomsverksamhet och upp till våra seniorlag.

Årskort 2021 kommer vara speciellt. Redan nu kan vi säga att majoriteten av er som köper Årskort 2021 inte kommer att sitta på sin vanliga plats vid eventuella matcher med publik. Vi kommer att begränsa årskorten till den norra läktaren för att kunna genomföra eventuella matcher med publik på ett säkert sätt.

Har du haft årskort tidigare kommer din ordinarie plats vara kvar i systemet inför kommande säsonger.

Har du frågor om årskort? Skicka ett mail till Biljett@tff.m.se.

Du vet väl om att du kan stötta Trelleborgs FF på andra sätt? Att vara medlem i föreningen i ditt hjärta betyder mycket för oss. Har du varit medlem tidigare ska du ha fått ett mail om hur du förlänger ditt medlemskap.Om du inte vara medlem tidigare kan du enkelt bli det via denna länk. Som medlem får du bland annat medlemsutskick från TFF men också rabatter i flera av våra lokala butiker.

Har du frågor om medlemskap når du oss via medlem@tff.m.se.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-03-02
Kategori: Marknad