Fotograf: Björn Sandberg

22-årige mittfältaren Tobias Karlsson, som tränat och spelat träningsmatcher med TFF under våren, är nu klar för klubben. Kontraktet sträcker sig över 2023.

Salif Camara Jönsson berättar att Tobias Karlsson imponerat under den tiden han varit och tränat med TFF.
- Tobias är i en bra, utvecklingsbar ålder och har verkligen visat att han har vad som krävs för att kunna utmana på den här nivån. Han är redan nu en duktig fotbollsspelare men vi ser en utvecklingspotential i honom som ska bli intressant att följa.

- Vi har en filosofi att sondera närområdet när vi rekryterar spelare och kontrakteringen av Tobias är ett resultat av det vilket vi är glada över. Han har varit lagkapten i Torns IF och visar upp ett bra passningsspel samtidigt som han är stark i duellspelet, avslutar Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF.

Tobias Karlsson själv är väldigt glad över att allt är klart.
- Jag är stolt och glad över att ha skrivit på för Trelleborgs FF och jag ser fram emot att springa in på Vångavallen. Jag är en spelare som älskar att kriga för mitt lag samtidigt som jag tycker att jag besitter en bra spelförståelse.

Tobias Karlsson, med moderklubb Veberöds AIF, har de senaste säsongerna spelat i Torns IF. Klubben tog inför säsongen 2018 steget upp i division 1 och väl där har Tobias varit en tongivande spelare.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-02-25
Kategori: A-lag