Fotograf: Björn Sandberg

Under måndagen satte träningen igång för TFF:s herrar och på ett snöigt Vångavallen var det flera nya ansikten på plats. Ett nytt ansikte var Petar Petrović som gjorde sin första träning för Trelleborgs FF men det var också tre provspelare på plats.

Iu Ranera
En spansk innermittfältare som de senaste säsongerna spelat i Gefle IF. Som ungdomsspelare representerade han både RCD Espanyol och FC Barcelona men på seniornivå har han spelat i klubbar som UD Almería B och CF Peralada. 2020 spelade 26-åringen 13 matcher i Division 1 för Gefle IF och gjorde ett mål samt stod för två framspelningar.

- Iu är en teknisk och passningsskicklig innermittfältare. Han är duktig i både det defensiva och offensiva spelet, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF.

Max Olsson
21-årig yttermittfältare från Malmö. Spelade i Malmö FF fram till 2018 då han gick till IFK Värnamo följt av Lunds BK och Åtvidabergs FF. 2020 spelade han i IF Sylvia och gjorde tio mål och åtta framspelningar på 23 matcher i Division 1 Norra.

- Max är en snabb och frejdig yttermittfältare som gärna utmanar en mot en och är jobbigt att möta, säger Camara Jönsson.

Tobias Karlsson
Innermittfältare som representerat Torns IF under större delen av sin karriär. 22 år gammal och stod för en framspelning på 14 matcher under 2020 i Division 1 Södra.

- Tobias är en hårt jobbande innermittfältare som är duellstark men också spelskicklig, informerar Salif Camara Jönsson.
Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-01-18
Kategori: A-lag