Fotograf: Björn Sandberg

Mittfältaren Mouhammed-Ali Dhaini anslöt från Torns IF inför säsongen 2020 och efter en vår som innehöll en knäoperation dröjde debuten i den blå tröjan till hemmamatchen mot GAIS den 13 juli. Efter det var han mer eller mindre given i startelvan. Nu är det klart att han förlänger sitt kontrakt över 2023.

- Vi är glada att Mouhammed-Ali Dhaini fortsätter sin fotbollsresa i Trelleborgs FF. Under 2020 växte han fram till en viktig kugge på mittfältet tack vare en stark utveckling under året och det är en utveckling vi hoppas fortsätter. Utöver sina kvalitéer på planen är han en omtyckt och bra person utanför den också, vilket är viktigt, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF.

Mittfältaren själv är väldigt nöjd med att ha signerat en fortsättning i Trelleborgs FF.
- Det är hur skönt som helst att ha skrivit på ett nytt kontrakt och nu ser jag bara fram emot att köra igång med gemensam träning igen
, säger Mouhammed-Ali Dhaini.

Nyförvärvet fick tuffast möjliga start i sin nya klubb med skada vilket följdes av operation.
- Förra säsongen bjöd på en vår med operation och rehab innan jag kunde komma igång på allvar, vilket var tufft för mig som ny i laget. Jag fick göra debut i TFF-tröjan under sommaren och det var en härlig känsla. Efter den var avklarad rullade säsongen på och känslan när vi vunnit kvalet var obeskrivligt skön.

TFF återsamlas nästa vecka för gemensam träning igen och det kommer vara en fokuserad Dhaini på plats.
- Jag kommer arbeta hårt för att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare och jag vill göra en ännu bättre säsong. Förhoppningsvis kan jag ha en hel försäsong utan några problem som gör mig väl förberedd inför årets premiär
, avslutar Mouhammed-Ali Dhaini.

I Superettan 2020 spelade Mohammed-Ali Dhaini 21 matcher från start och gjorde tre inhopp. Han fick också chansen att åka på landslagsläger med Libanon i november.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-01-14
Kategori: A-lag