Fotograf: Björn Sandberg

Att vara ett elitlag innebär att det behövs många ideella krafter som ställer upp vid våra hemmamatcher, då matcharrangemangen kräver mycket folk. Då vi är en liten organisation så kommer ni TFF riktigt nära. Det är många som har varit med flera år, dels för att de tycker att det är ett trevligt uppdrag att arbeta vid våra matcher men även att de gör det för Trelleborgs FF´s bästa.

Vill du få möjligheten att utöka ditt sociala nätverk samt träffa en massa nya människor och samtidigt göra en insats, då kan detta vara något för dig. Det finns en hel rad olika arbetsuppgifter, så vi är säkra på att något skulle kunna passa just dig. Och ja, man kan anmäla sig till mer än en roll. Man kan välja att anmäla sig till enbart herr- eller dammatcher eller så anmäler man sig till både och.

Publikvärdar
Vi söker dig som kan ge våra besökare en proffsig service på Vångavallen. Du ska vara positiv, ha hög servicekänsla och tillmötesgående. Som publikvärd fungerar du som en hjälpande hand och arenaguide. På match behövs mellan 15 till 30 stycken publikvärdar, beroende på vilken typ av klassificering matchen har. Du ska vara minst 18 år.

Biljettlucka
Då vi försöker få Vångavallen till en kontantfri arena, så söker vi här dig som har lätt för att arbeta med dator, betalterminal och Swish. Du får gärna vara stresstålig när det blir kö och kunna hantera människor och situationer med ett leende. Du ska vara minst 18 år.

Scannerpersonal
Här söker vi dig som kan få våra besökare att känna sig välkomna till arenan samtidigt som du kontrollerar och scannar biljetter. Du ska vara minst 16 år.

Försäljning
Om du gillar att sälja, så har Vångavallen många försäljningsställen. Här söker vi dig som tycker och finner glädje i att ge bra service och ett trevligt bemötande till våra besökare. Antingen i en kiosk, grill eller om ni hellre vill stå och sälja i vår souvenirshop. Du ska vara minst 18 år.

Lotterier
På våra matcher säljer vi våra populära ”Halva Potten”-lotter. Här söker vi några ”seniora” försäljare som tycker om att mingla omkring och sälja lotter. Ett bra sätt att träffa mycket folk.

Arenaservice
Här söker vi dig som är lite händig och som antingen vill komma upp några timmar innan match eller stanna kvar några timmar efter match. Det vill säga att man kan se hela matchen! Här handlar det om att ställa i ordning på området och ordna med framplockning eller undanplockning. Du ska vara minst 16 år.

Speaker, Dam
Tycker du om att göra din röst hörd? Vill du vara med och skapa en trevlig inramning på matchen? Då kan du bidra med detta som speaker. Du behöver vara ha koll på dina papper.

Musikansvarig, Dam
Här behöver vi någon som tycker om att ansvara för musik och samtidigt är lyhörd för vad som fungerar i samband med match. Spela musik under uppvärmning, inmarsch och vid hemmamål. Musikansvarig arbetar väldigt nära speakern.

Har du frågor eller vill du anmäla dig? Hör av dig till TFF:s administrativa chef Hans Torsmar på hans.torsmar@tff.m.se.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-01-10
Kategori: Marknad