Fotograf: Björn Sandberg

Truppbygget inför 2021 är i full gång och det är nu klart att fyra spelare förlänger sina kontrakt med Trelleborgs FF.

- Johan Bauer har påbörjat arbetet med att färdigställa truppen inför 2021 och med följande fyra kontraktsförlängningar har han fått till en riktig bra start på det arbetet, säger Hans Malmgren, huvudtränare för TFF Dam som också ger en kort kommentar om varje spelare längre ner.

Felicia Miller har varit med på hela den resa som TFF Dam gjort och lagkaptenen kommer vara en fortsatt viktig del av laget.
- Vår lagkapten går in på sin sjätte säsong i Trelleborgs FF och hon betyder väldigt mycket för laget. En stabil och lojal spelare som kommer bli viktig för oss under 2021.

Anna Plantin skrev på för TFF inför säsongen 2020. Anfallaren har spelat i både Borgeby FK och FC Rosengård tidigare i sin karriär.
- Med fyra mål på de 6 matcher hon spelade under 2020 är det en målskytt som förlängt sitt kontrakt. En viktig spelare för TFF!

Edina Filekovic anslöt till TFF i mars och har tidigare i karriären spelat i både Allsvenskan och Champions League för FC Rosengård.
- Det är glädjande att Edina fortsätter hos oss. Med erfarenhet från spel på högre nivå är det en av våra mest rutinerade spelare som besitter mycket kvalitet.

Cassandra Clemén kom till Trelleborgs FF i november 2019 och var den första rekryteringen till damlaget inför säsongen 2020. Hon kom då från FC Rosengård.
- I Cassandra får vi i stort sett ett nyförvärv då hon var korsbandsskadad under 2020. Det är en duktig spelare och det ska bli spännande att se vad hon kan uträtta i den blå tröjan den här säsongen.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2 december, 2020
Kategori: A-lag