Ett speciellt år börjar närma sig sitt slut men sedan några veckor tillbaka arbetar TFF:s administrativa chef Hans Torsmar med att kontakta samtliga samarbetspartners till klubben. Dels för en utvärdering gällande 2020, dels för att prata om framtiden tillsammans.

- Först och främst vill jag säga stort tack till våra samarbetspartners som ställt upp på ett storartat sätt under 2020. Året har varit otroligt speciellt men klubben är tacksamma över att ha så lojala partners, säger Hans Torsmar.

Trelleborgs FF har olika partnerpaket man kan erbjuda företag och gemensamt för de allra flesta är att det ingår bland annat årskort och andra saker kopplade till klubbens matcher. Något som varit svårt för företag att utnyttja den här säsongen.

- Det har varit svårt för oss att leva upp till allt som ingår i ett partnerpaket i och med att man har rätt till årskort bland annat. Det är något vi inte har kunnat leverera från vår sida men där har företag haft en stor förståelse för situationen och det är ingen som krävt någon form av återbetalning vilket är beundransvärt, fortsätter Hans.

- Något vi däremot har försökt att leva upp till är våra nätverksträffar. Vi har anpassat dessa efter de restriktioner som funnits och det har bland annat genomförts lunch utomhus på Vångavallen men även en digital träff nu i slutet av året. Vi har fått mycket beröm för att vi fortsatt med träffarna och det visar att vi gick rätt väg med att anpassa träffarna efter restriktionerna istället för ställa in dessa.

Även om det fortfarande är ett antal veckor kvar av 2020 så har arbetet inför 2021 tagit sin start. Det innebär kontakt med samtliga samarbetspartners, ett arbete som oftast sköts via fysiskt möte mellan parterna. Att prata via telefon och mail har blivit ett nödvändigt ont enligt Hans Torsmar.

- Helst av allt vill man åka ut till företag och träffas via fysiska möten för att diskutera utvärdering och upplägg, men med nuvarande läge vore det respektlöst mot alla parter. Det har fungerat bra med telefonkontakt och digitala möten vilket det också finns en förståelse för bland företagen. De allra flesta har ju arbetat på det sättet under hela året.

Efter ett tufft år ekonomiskt fanns en lätt oro att det skulle bli ett svårt arbete inför 2021, men än så länge är det positiva vindar som blåser.

- Majoriteten av företagen jag pratat med än så länge har varit snabba med att ge positiva besked inför 2021, vilket naturligtvis känns väldigt bra. Jag har också haft samtal med företag som inte varit partner till oss tidigare som nu vill hitta lösningar och att utöka antalet partners är en viktig del i mitt arbete, säger Hans Torsmar.

- Jag vill också lägga till att parallellt med arbetet gällande samarbetspartners har vi också dragit igång arbetet gällande säsongen 2021 i stort. Det innebär att vi är i en planeringsfas gällande matcher, evenemang och andra saker. Gällande matcharrangemanget har vi en tät dialog med True Blues vilket är viktigt för att tillsammans kunna öka både publiksnitt, stämning och evenemanget kring matcherna på Vångavallen, avslutar Hans Torsmar.

Vill du veta mer om att bli partner till Trelleborgs FF? Är du intresserad av att veta mer om TFF:s mycket uppskattade affärsnätverk? Ta kontakt med TFF:s administrativa chef Hans Torsmar via hans.torsmar@tff.m.se eller 0733-24 83 83.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 19 november, 2020
Kategori: Marknad