Fotograf: Björn Sandberg

Det står nya viktiga poäng på spel på söndagen i Superettan, detta när Ljungskile SK kommer besök till Vångavallen.

Trelleborgs FF - Ljungskile SK, 17:30 - du ser matchen på Dplay.

- Viktiga poäng att spela om, och vi är väl medvetna om läget. Men det är bara på det igen - vi ska göra allt i vår makt för att få behålla alla poängen hemma på Vångavallen, säger Kristian Haynes inför matchen.

Att matchen är viktig för båda lagen är ingen hemlighet och där finns alla ingredienser för en riktigt spännande match på söndagen.

När de båda lagen möttes tidigare i år så gick Ljungskile SK av planen som vinnare, förhoppningsvis är det ombytta roller på söndagskvällen.

- Vi har förberett laget på matchen och vi är redo att ta oss an motståndarna Ljungskile SK. Vi får inte låta tankar på situationen påverka prestationen på planen.

- Det är bara att gilla läget, att som fotbollsspelare ta fram det där extra när det behövs. Mycket fokus på oss själva, vad vi själva kan påverka - det blir såklart viktigt att sätta ihop en bra helhet. Ljungskile SK är inget dåligt lag och de känns än stabilare nu sen de bytte tränare.

Det är bra tillgänglighet i truppen, vilket också blir viktigt i de resterande matcherna av säsongen. Det är egentligen bara Mouhammed-Ali Dhaini som är borta och det på grund av avstängning.

Bozidar Velickovic som var tillbaka senast efter lång skadefrånvaro är inte med denna gången. Istället är Anton Tideman tillbaka efter sin avstängning på grund av gula kort.

- Vi har bra tillgänglighet i truppen, något som också är viktigt inför de sista matcherna att vi har. Det är egentligen bara Mouhammed-Ali Dhaini som är borta.

Imorgon så kommer det finnas 50 personer i publik på Vångavallen, läs mer om det här.

Förhoppningsvis ger det laget en boost i matchen mot Ljungskile SK på söndagen. En match du ser på Dplay och klickar du här så stöttar du även Trelleborgs FF.

- Det är ett speciellt läge också, där vi kanske är deras sista livlina. Men vi ska göra allt i vår makt för de tre poängen - förhoppningsvis så får vi också hjälp från de 50 personerna i publik också.

Preliminär trupp:

Hampus Nilsson, Andreas Larsen, Kalle Larsson, Fredrik Liverstam, Fritiof Björkén, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Anton Tideman, Totte Holmkvist, Erik Andersson, Mattias Håkansson, Haris Brkic, Herman Hallberg, Carl Björk, Henrik Johansson, Oscar Johansson, Fatawu Safiu, Salif Camara Jönsson, Måns Söderqvist.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 7 november, 2020
Kategori: A-lag