Fotograf: Björn Sandberg

Enligt den senaste tidens direktiv och rekommendationer kan vi välkomna 50 sittande personer som publik till söndagens match mot Ljungskile SK.

- Det är glädjande att kunna välkomna publik till Vångvallen men eftersom det bara gäller 50 personer så krävs det en hel del åtgärder från vår sida, säger Hans Torsmar, ansvarig för evenemang hos Trelleborgs FF.

Efter önskemål från spelartruppen att få stöd från de som normalt står på ståplats och sjunger fram TFF kommer fördelningen gällande de 50 biljetterna vara 40% till True Blues med årskort på ståplats och 60% till övriga årskorts-innehavare. Vi vill återigen vara tydliga med att Trelleborgs FF är otroligt glada över att så många valt att stötta klubben genom att ha kvar era årskort.

Lottning gällande biljetter kommer ske under torsdag förmiddag samt övervakas av vår supporterpolis Jan-Ingvar Nilsson och har just du vunnit möjligheten kommer du få ett mail till den e-postadress du angav vid köp av årskort. Har du inte angivit någon mailadress kommer du att bli uppringd under torsdagen. Bekräftar du inte din biljett genom mail- eller telefonsvar före fredag 10.00 kommer din biljett lottas ut till någon annan.

Om du tilldelas och erhåller en biljett till söndagens match, så kommer du inte att kunna vara med i en eventuell utlottning av biljetter till matchen mot Halmstad.

Har du frågor gällande informationen ovan, kontakta Hans Torsmar via hans.torsmar@tff.m.se.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 5 november, 2020
Kategori: A-lag