Fotograf: Björn Sandberg

På söndagen är det match igen i Superettan - borta mot Västerås SK på Iver Arena. Matchen har avspark 17:30 och du ser den på Dplay.

På lördagsförmiddagen tränade laget ett sista pass innan de tog bussen upp mot Västerås.

- Känns ändå bra. Buss, tryggt, säkert och sen är det en bra bussdag - där det regnar utanför, säger Kristian Haynes från bussen mot Västerås.

Det blir en spännande match, där Trelleborgs FF vill komma upp från kvalplats - och där Västerås SK vill undvika bli indraget. Tre poäng kan göra mycket i Superettan-tabellen som fortsatt är oerhört jämn från plats åtta till plats fjorton.

- Såklart viktigt imorgon, det är vi väl medvetna om. Men alla matcher är viktiga hela vägen här nu. Tre pinnar imorgon och vi går förbi dem i tabellen.

- De är inne i en bra trend, trots förlusten senast mot Halmstad. De har ändrat litegrann i sin uppställning med mera - och det är säkert en del i det hela.

I senaste matchen knep Trelleborgs FF en poäng mot Degerfors IF efter en sen kvittering genom Carl Björk. Det visar vikten av att jobba stenhårt i 90 minuter plus tillägg. Något som såklart också blir viktigt på söndagen på Iver Arena i Västerås.

Förhoppningsvis ger den sena kvitteringen mot Degerfors en liten boost in i söndagens match.

- En spännande utmaning borta mot Västerås, nytt jobb i 90 minuter plus tillägg krävs. Det är bara att gilla läget och se möjligheter - inte hinder. Åttondeplatsen är inom räckhåll om vi gör vårt imorgon.

- Vi var uträknade senast mot Degerfors, sen visar vi enorm moral att komma tillbaka. Vi har stor tro att vi ska uträtta något bra de sista matcherna. Viktigt att hålla fokus, göra det vi ska göra.

I truppen är där lite förändringar. Hampus Nilsson är sjuk och missar matchen, Fredrik Liverstam är skadad. Anton Tideman är avstängd på grund av gula kort, samt är Mouhammed-Ali Dhaini avstängd efter det röda kort han fick mot Degerfors IF senast.

Bozidar Velickovic är tillbaka i en matchtrupp igen efter sin långa skadefrånvaro. Han har tränat fullt ett tag och är nu redo för spel.

Västerås SK - Trelleborgs FF har avspark 17:30 och matchen visas på Dplay - klicka här så stöttar du samtidigt Trelleborgs FF.

Trupp:

Andreas Larsen, Edvin Hansson, Kalle Larsson, Niklas Vesterlund, Isak Jönsson, Bozidar Velickovic, Fritiof Björkén, Haris Brkic, Erik Andersson, Carl Björk, Mattias Håkansson, Herman Hallberg, Måns Söderqvist, Oscar Johansson, Henrik Johansson, Noah Tillberg, Fatawu Safiu, Salif Camara Jönsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 31 oktober, 2020
Kategori: A-lag