Förra säsongen var Trelleborgs FF:s debutsäsong i eAllsvenskan.

Säsongen startade med Fas 1 där TFF i seedningsmatcherna spelade 3-1 med vinster mot Västerås SK, Hammarby IF och Djurgårdens IF samt en förlust mot Degerfors IF. Det resulterade i att laget fick med sig en första-seedning till lottningen av gruppspelet.

Laget lottades in i en tuff grupp där man började Fas 2 starkt med vinst mot både Östers IF och Djurgårdens IF och hade allt i egna händer för att spela sig vidare till slutspelet. Tyvärr blir det förlust mot IK Sirius och sedan även mot Hammarby IF vilket  innebar att man slutade på fjärde plats i en jämn grupp, endast en poäng från avancemang.

Nu är det klart att man förlänger kontraktet med två av spelarna från förra säsongen i Felix "Fellemannen" Martinsson och Gustav "Piaacj" Larsson. Felix är från Åhus och Gustavs hemstad är Trelleborg vilket sätter en lokal touch på laget.

- Båda två gjorde mycket fina prestationer förra säsongen och utvecklades rejält i sitt spelande. Nu blir det spännande att se vad de kan åstadkomma under säsongen som följer
, säger Martin Biärsjö som är ansvarig för eSport-laget tillsammans med Mika Loimi.

De båda meddelar även att truppen kommer innehålla en tredje spelare som inte är presenterad än.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 30 oktober, 2020
Kategori: Marknad