Fotograf: Björn Sandberg

På söndagen är det åter dags för match i Superettan. Denna gången är det hemmamatch på Vångavallen och det är serieledande Degerfors IF som kommer på besök.

Det är två klassiska lag som möts på vackra Vångavallen i Trelleborg - avsparken är 17:30. Du ser matchen på Dplay.

- De stora förväntningarna ligger väl mer på dem imorgon som leder Superettan, säger Kristian Haynes inför morgondagens match.

- En match där vi har lite lägre förväntningar på oss, vilket kanske kan vara en fördel. Men det är såklart viktigt, vi vet i vilket läge vi är i.

Senast lagen möttes var annars i juli månad på Stora Valla. Då vann Degerfors IF med matchens enda mål, men där TFF missade straff, missade poäng precis i slutet.

- Vi har mycket som vi kan ta med oss från när vi mötte Degerfors senast på Stora Valla. Vi har även mycket vi kan ta med oss från vår senaste match mot AFC Eskilstuna - även om det slutade med noll poäng.

- Vi har hunnit att rätta till några saker på fasta situationer från den matchen och det blir viktigt imorgon.

Imorgon, söndag, kommer Trelleborgs FF spela i alldeles speciella tröjor.

Rosa tröjor för att uppmärksamma den ständigt pågående kampen mot cancer - läs en längre intervju med Mattias Håkansson, som sett kampen från nära håll.

Tröjorna kommer signeras och senare att auktioneras ut - där summan oavkortat kommer gå till cancerfonden.

- Det är positivt att klubben är med i det, förhoppningsvis ger det lite pengar också med auktionen efter.

Trelleborgs FF - Degerfors IF har avspark klockan 17:30 på Vångavallen. Matchen visas på Dplay - klicka här så stöttar du även Trelleborgs FF.

- Ny match - nya förutsättningar, en av flera ’’cupfinaler’’ som återstår.

Fredrik Liverstam är tillbaka i truppen efter skada. Dock saknas fortfarande Bozidar Velickovic (knä) och Herman Hallberg (ljumskar).

Carl Björk som var sjuk senast är tillbaka i truppen - detsamma gäller Salif Camara Jönsson som var avstängd mot AFC Eskilstuna.

Preliminär trupp:

Andreas Larsen, Hampus Nilsson, Fredrik Liverstam, Fritiof Björkén, Anton Tideman, Kalle Larsson, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Henrik Johansson, Haris Brkic, Mouhammed-Ali Dhaini, Erik Andersson, Måns Söderqvist, Oscar Johansson, Carl Björk, Mattias Håkansson, Fatawu Safiu, Salif Camara Jönsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 24 oktober, 2020
Kategori: A-lag