Fotograf: Björn Sandberg

På måndagskvällen är det ny match i Superettan för Trelleborgs FF, denna gången gästar Norrby IF från Borås.

En match som har avspark 19:00 på Vångavallen - och du ser den på Dplay.

- De är lite oberäkneliga, men när de träffar rätt så kan de vara riktigt bra, säger Kristian Haynes inför matchen på Vångavallen.

- Vi hade en bra match mot dem på Borås Arena, bra match egentligen borta mot GIF Sundsvall, seger i cupen mot Torn i veckan - saker som vi tar med oss in i matchen imorgon.

Senaste gången lagen möttes var på Borås Arena i augusti, där vände och vann TFF med tre mål i andra halvlek.

I veckan har det annars varit cupmatcher, både för Trelleborgs FF och gästande Norrby IF. Norrby blev utslaget av Utsiktens BK i förlängning, men där Trelleborgs FF lyckades krångla sig vidare efter sen vändning mot Torns IF.

Förhoppningsvis ger den vändningen en liten vitamininjektion i det fortsatta spelet i Superettan och i morgondagens match.

- Vi måste ha fokus på det vi ska, göra jobbet och tro på det vi gör. Sätta det defensiva och offensiva - sen vet vi hur vi vill såra dem.

- Vi lutar oss inte på att det är 10 omgångar kvar. Vi tar med oss de senaste prestationerna in i fortsättningen av serien, där vi inte får dippa.

Läget i truppen är annars bra och stämningen god. Efter cupmatchen var det extra ledigt i veckan och laget tränade fullt på lördagen och söndagen.

- Det är bra i truppen, stämningen är bra och det har det varit hela tiden. Alla håller huvudet högt och kämpar för att allt ska släppa. Det är bra tillgänglighet också.

Det har tagits ut 19 man till morgondagens match mot Norrby IF, där det finns något frågetecken som kommer rätas ut under måndagen.

Matchen sänds på Dplay - klickar du här så stöttar du samtidigt Trelleborgs FF.

Trupp:

Hampus Nilsson, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Fredrik Liverstam, Kalle Larsson, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Anton Tideman, Haris Brkic, Mattias Håkansson, Mouhammed-Ali Dhaini, Herman Hallberg, Christian Thobo Køhler, Erik Andersson, Oscar Johansson, Salif Camara Jönsson, Måns Söderqvist, Fatawu Safiu, Carl Björk.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 4 oktober, 2020
Kategori: A-lag