Fotograf: Björn Sandberg

Under onsdagskvällen är det dags för andra omgången av Svenska Cupen där en seger betyder gruppspel under våren 2021. Trelleborgs FF kommer från en match mot GIF Sundsvall på bortaplan i söndags och har en träning i benen efter den matchen.

- Vi kommer rotera en hel del i trupp och startelva till denna match. I nuvarande läge prioriterar vi Superettan men vi har självklart en vinst som mål på onsdag ändå, säger huvudtränare Kristian Haynes.

Torns IF spelar i Division 1 Södra och ligger på femte plats efter 20 spelade matcher. Senast kommer man från en 1-0-seger mot Motala AIF FK och Kristian Haynes har respekt för motståndet.

- Jag tycker att vi har bra koll på motståndet. Torns IF är ett lag som gjort det bra under flera år och vi förväntar oss en fysisk och fartfylld match. De har ett erfaret lag med offensiv kvalité.

- Vi kommer ändå lägga mest fokus på vår egna prestation till den här typen av match. Vi ska ta oss an den på ett professionellt sätt med en ödmjuk ingång till den. Vi har flera spelare som är spelsugna efter att ha haft mindre speltid under säsongen och jag förväntar mig att de tar chansen
, avslutar Kristian Haynes.

Trupp:
Merlin Nuhanovic, Edwin Hansson, Anton Tideman, Erik Rasmusson, Fritiof Björkén, Totte Holmkvist, Kalle Larsson, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Mouhammed-Ali Dhaini, Henrik Johansson, Christian Köhler, Haris Brkic, Måns Söderqvist, Erik Andersson, Hjalmar Javefors, Fatawu Safiu, Mattias Håkansson


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 29 september, 2020
Kategori: A-lag