Fotograf: Björn Sandberg

På lördagen blir det tredje matchen på åtta dagar i Superettan för Trelleborgs FF - detta när Örgryte IS kommer på besök till Vångavallen.

Matchen, som har avspark 17:30, sänds som vanligt på Dplay.

- Vi har ingen tid för att gå runt och fundera för mycket, det är bara att köra vidare, säger Kristian Haynes inför morgondagens match.

- Vi är medvetna om att vi behöver förbättra oss i båda straffområdena. Man får analysera, jobba hårdare och tro på det vi gör för att hitta tillbaka. Vi måste sätta ihop det så som vi gjorde tidigare under säsongen, hitta rätt igen. Vi måste flytta tankar till benen, ta fram hjärta.

Läget i truppen är annars bra. Fredrik Liverstam är tillbaka i truppen efter några matchers frånvaro. Bozidar Velickovic är inte tillgänglig, Totte Holmqvist har känning i baksida lår och står över både A-lags och U-lagsmatcher i helgen.

Hampus Nilsson som tvingades gå av i matchen mot Östers IF missar också lördagens match. Med befarad lättare hjärnskakning tar han hjärntrappan tillbaka.

- Han går i hjärntrappan, vilket betyder att man ska belasta hjärnan på rätt sätt. Man ska stegra i rätt tempo. Han är iallafall borta och ej tillgänglig.

- Fokusera på vårt eget blir extremt viktigt, det är bara på det som gäller - det finns inget annat.

Trelleborgs FF - Örgryte IS, har avspark 17:30. Du ser matchen på Dplay och klickar du här stöttar du Trelleborgs FF.

Truppen till matchen är preliminär och kan hända saker till imorgon.

Preliminär trupp:

Andreas Larsen, Merlin Nuhanovic, Anton Tideman, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Fritiof Björkén, Fredrik Liverstam, Kalle Larsson, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Oscar Johansson, Haris Brkic, Henrik Johansson, Christian Thobo Køhler, Herman Hallberg, Mouhammed-Ali Dhaini, Salif Camara Jönsson, Fatawu Safiu, Måns Söderqvist, Carl Björk.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 18 september, 2020
Kategori: A-lag