Fotograf: Björn Sandberg

Det är tätt med matcher i Superettan just nu, på tisdagen är det match igen - borta mot Östers IF.

IK Brage i fredags hemma på Vångavallen, borta mot Östers IF då på tisdagen, sen på lördag är det match igen hemma mot Örgryte IS.

TFF tränade både på söndagen och på måndagen. På tisdagen åker man till Växjö och Visma Arena, tidigare Myresjöhus Arena. Matchen har avspark 19:00 och du ser den på Dplay.

- Viktigaste är att fokusera på matchen imorgon och inte det som varit. Vi har haft några träningsdagar där vi hunnit fokusera på Östers IF, säger Alexander Tengryd inför matchen.

- Vi vet om vad vi måste göra och vad vi måste förbättra, både anfallsmässigt och försvarsmässigt. Vi är medvetna om att det är en viktig match imorgon, precis som alla andra i Superettan. Vi är oerhört revanschsugna.

Senast lagen möttes var den 23e juni hemma på Vångavallen. Då vann Östers IF med matchens enda mål.

Där är några ändringar i truppen till morgondagens match mot Östers IF, jämfört med senast mot IK Brage. Herman Hallberg som var avstängd senast på grund av gula kort är åter i truppen, Måns Söderqvist är även han tillbaka i truppen efter den förkylning han hade förra veckan.

Istället stannar Totte Holmkvist och Henrik Johansson hemma, som senast var med.

Östers IF - Trelleborgs FF har avspark 19:00 på Visma Arena i Väjxö - du ser matchen på Dplay och klickar du här så stöttar du även Trelleborgs FF.

Preliminär trupp:

Andreas Larsen, Hampus Nilsson, Anton Tideman, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Fritiof Björkén, Kalle Larsson, Herman Hallberg, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Oscar Johansson, Haris Brkic, Carl Björk, Måns Söderqvist, Mouhammed-Ali Dhaini, Christian Thobo Køhler, Salif Camara Jönsson, Fatawu Safiu.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 14 september, 2020
Kategori: A-lag