Fotograf: Björn Sandberg

Superettan rullar vidare på fredagen, detta med Trelleborgs FF - IK Brage, med avspark 19:00. Du ser matchen som vanligt på Dplay.

När IK Brage kommer på besök på fredagen är det annars ett revanschsuget Trelleborgs FF som är hemmalag.

- Revansch är ett nyckelord imorgon - så är det, säger Kristian Haynes inför morgondagens match.

- Revansch framförallt om man tittar på förra matchen mot IK Brage, där vi förlorade, revansch på oss själva och revansch på resultatet där. Ska inte jämföra för mycket med GAIS-matchen - men såklart därifrån också.

Efter två raka förluster vill Haynes och grabbarna ta revansch - och hitta tillbaka till det vinnande spåret.

- Men framförallt vill vi hitta tillbaka, hitta tillbaka till rätt spår som vi var i för några matcher sedan. Då går det inte att göra saker mindre, vi måste göra det större och hårdare. Det krävs disciplin. Vi måste framförallt koncentrera oss på vårt eget spel imorgon.

Det ser annars mycket bättre ut i truppen inför IK Brage än vad det gjorde inför GAIS-matchen. Endast Måns Söderqvist saknas av den förkylning som drabbade truppen förra veckan. Två andra som missar matchen är Fredrik Liverstam och Bozidar Velickovic.

- Måns Söderqvist är inte riktigt framme och klar för spel efter förkylningen, Fredrik Liverstam är något bättre i sin rygg och kanske är tillbaka inom kort, Bozidar Velickovic har problem med någon form av allergier och är inte tillgänglig, vilket är tråkigt då hans knä varit på bättringsvägen.

Senaste matchen lagen spelade mot varandra slutade 3-0 till IK Brage. Den matchen spelades på Domnarvsvallen och dess konstgräs, imorgon är det helt andra förutsättningar på vackra Vångavallen i Trelleborg.

- De fick bra effekt då på deras konstgräs senast på Domnarvsvallen, straffade oss hårt. Vi hade svårt att stoppa dem då, både att vi var dåliga - men också att de var bra däruppe.

- Nu är det Vångavallen imorgon, vår hemmaborg, det är helt andra förutsättningar. Vi vill ha revansch som sagt.

Se och hör en längre intervju med Kristian Haynes inför matchen här.

Matchen ser du på Dplay, klickar du här så stöttar du samtidigt Trelleborgs FF.

Herman Hallberg är avstängd i matchen mot IK Brage på grund av gula kort.

Trelleborgs FF - IK Brage har avspark 19:00.

Trupp:

Andreas Larsen, Hampus Nilsson, Anton Tideman, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Fritiof Björkén, Kalle Larsson, Totte Homlqvist, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Oscar Johansson, Haris Brkic, Carl Björk, Henrik Johansson, Mouhammed-Ali Dhaini, Christian Thobo Køhler, Salif Camara Jönsson, Fatawu Safiu.Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 10 september, 2020
Kategori: A-lag