Fotograf: Björn Sandberg

På fredagen åker Trelleborgs FF till Gamla Ullevi och match mot GAIS. Avspark 19:00 och du ser matchen på Dplay. 

- Vi laddar för match, vi lägger allt fokus på tre poäng och GAIS imorgon, säger Kristian Haynes inför morgondagens batalj.

 - Vi har en situation där vi har sjukdomar i laget, med förkylningssymptomer. Vissa har barn som gått tillbaka till skolan, någon av de yngre går själva i skolan eller har sambos som gör det. Det finns olika perioder under året där det förekommer mer förkylningar, februari och nu då när skolor och annat börjar igen. 

 - Det är vanliga förkylningssymptomer, men vi kommer ta vårt största ansvar mot andra lag och alla andra i samhället. Vi ska reda ut situationen och endast de som verkligen är 100%-friska får följa med till Göteborg. 

 TFF kommer annars från en förlust mot Jönköpings Södra IF och vill, trots de hackiga förberedelserna - upp i det vinnande spåret igen. Mycket eller allt - handlar om att fokusera på sitt eget. 

 - Vi blickar mot uppgiften, vi har fortfarande en bra situation och ett bra lag på banan. Olyckligt att få det här, men vi fokuserar på att göra vårt jobb. 

Matchen GAIS - Trelleborgs FF har avspark klockan 19:00 - du ser matchen som sagt på Dplay. Truppen presenteras i samband med att startelvan släpps, matchdag 18.00.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 3 september, 2020
Kategori: A-lag