Fotograf: Björn Sandberg

Efter en veckas ledigt från match i Superettan är det på söndagen dags igen för Trelleborgs FF. AFC Eskilstuna kommer på besök till vackra Vångavallen - avspark 17:30.

Du ser matchen på Dplay.

När AFC Eskilstuna kommer på besök till Vångavallen på söndagen ligger de på sistaplatsen i Superetta-tabellen. Trelleborgs FF som vunnit två raka matcher har tio poäng mer, lite längre upp i tabellen.

Det är viktigt att inte stirra för mycket på tabellpositionerna, då alla kan slå alla i Superettan 2020 och AFC Eskilstuna är bättre än sin nuvarande position.

- Självklart är det så. Samtidigt så har vi två segrar i ryggen och vi siktar på att bygga vidare med en tredje, säger Kristian Haynes inför morgondagens match.

- Det är ett lag som är bättre än sin tabellposition, ett lag med kapacitet och mycket individuell skicklighet - det blir ingen lätt uppgift imorgon. Har sett några matcher med dem och det ser inte så tokigt ut ibland.

Trelleborgs FF har som sagt två raka segrar i Superettan, mot Västerås SK och senast Norrby IF. Hemma på vackra Vångavallen är man också extra starka.

- Vi har hemmaplan, här är vi starka. Hemmaplan och allt vad det innebär, med de några extra grejerna vi kan trycka på då.

- De är konstgräslag och vi vanligt gräs här hemma på Vångavallen.

Någon risk för underskattning är det då inte tal om tror Kristian Haynes, moroten att ta tredje raka är större än så.

- Nä, någon risk för underskattning tror jag inte. Suget efter att bygga vidare på våra två segrar är större.

Läget i truppen är förresten annars bra, jämfört med förra matchen mot Norrby IF så sker inga förändringar. Christian Thobo Køhler saknas fortfarande pga skada, Bozidar Velickovic är borta sedan tidigare.

- Läget i truppen är bra, faktiskt inga förändringar i truppen om man jämför med senast. Vilket såklart är en styrka.

Matchen Trelleborgs FF - AFC Eskilstuna har avspark 17:30 på Vångavallen i Trelleborg. Du ser matchen på Dplay, klickar du här så stöttar du samtidigt Trelleborgs FF.

Preliminär trupp:

Andreas Larsen, Hampus Nilsson, Anton Tideman, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Fritiof Björkén, Fredrik Liverstam, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Oscar Johansson, Haris Brkic, Carl Björk, Henrik Johansson, Måns Söderqvist, Herman Hallberg, Mouhammed-Ali Dhaini, Fatawu Safiu, Salif Camara Jönsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 22 augusti, 2020
Kategori: A-lag