Fotograf: Björn Sandberg

Det är fortsatt tajt spelschema i Superettan för herrarna. På söndagen är det ny match - borta mot Norrby IF.

Efter den viktiga och stärkande 1-0-segern senast, mot Västerås SK, så siktar laget på en ny trea på söndagen.

Matchen ser du på Dplay, med avspark 17:30.

- Det känns bra, dags att följa upp en seger med en till. Få två segrar i rad är något vi siktar på såklart, säger Kristian Haynes inför söndagens match.

- En ny, tuff motståndare i Norrby IF imorgon. Lite oberäkneliga, svåra att analysera - men är ett lag som har bra kapacitet. Ett lag som haft ungefär samma inledning som oss, men där vi vill vara bättre.

Norrby IF har, precis som Trelleborgs FF, 15 inspelade poäng efter 12 omgångar av Superettan. Hemma på Borås Arena är de svårslagna och målsnåla. Det är endast Jönköpings Södra IF som besegrat Norrby IF på sin hemmaplan och då förhoppningsvis även Trelleborgs FF efter söndagens match.

- Såklart en uppgift som är tuff, så det gäller att vi levererar imorgon på deras konstgräs. De ändrar mycket i sitt lag under matchers gång, så är lite svårt att analysera.

- Det är bara på det som gäller, en ny spännande utmaning imorgon, göra vår grej. Vi hoppas att vi får använda oss av självförtroendet vi fick senast mot Västerås SK. Vi vill flytta laget från att vara ett lag med kapacitet - till ett lag som verkligen levererar.

Christian Thobo Køhler tvingas stanna hemma på grund av skada. Det är den skada han fick i matchen mot GAIS som han slagit upp igen.

Annars är det god tillgänglighet i truppen, där även den långtidsskadade Bozidar Velickovic börjat ta steg tillbaka.

- Kontinuitet är väldigt viktigt, viktigt att vi har bra tillgänglighet i vår trupp. Men man måste vara smart och hitta en bra balans i belastning nu när det är så tajt spelschema, avslutar Kristian Haynes.

Matchen Norrby IF - Trelleborgs FF har avspark 17:30 på söndagseftermiddagen.Du ser matchen som vanligt på Dplay och klickar du här så stöttar du även Trelleborgs FF.

Preliminär trupp:

Andreas Larsen, Hampus Nilsson, Anton Tideman, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Fritiof Björkén, Fredrik Liverstam, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Oscar Johansson, Haris Brkic, Carl Björk, Henrik Johansson, Måns Söderqvist, Herman Hallberg, Mouhammed-Ali Dhaini, Fatawu Safiu, Salif Camara Jönsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 15 augusti, 2020
Kategori: A-lag