Fotograf: Björn Sandberg

Under vår och sommar har privatpersoner och samarbetspartners stöttat Trelleborgs FF på ett enastående sätt. Vi är enormt tacksamma för ert stöd, om det så är att inte begära ersättning för köpta årskort, befintliga eller nytecknade medlemskap, köpta stödbiljetter eller att ni har handlat i vår webshop. Samtliga sätt hjälper klubben framåt i en tid som är tuff ekonomiskt!

Till varje match säljs ett antal stödbiljetter och att människor köper biljetter till matcher man inte kan se på plats är beundransvärt, men också väldigt viktigt för oss.

Stort tack till True Blues som smyckar vår läktare till match och stöttar oss på alla sätt de kan utan att kunna vara på plats.

Att över 82% av våra årskortsinnehavare valt att avstå ersättning och istället stötta klubben är även det mycket beundransvärt. Vi har även den största respekt för att man inte haft möjlighet eller vilja att avstå ersättning utan istället valt ett annat alternativ.

- Vi är oerhört tacksamma för det stöd vi fått i det som är en tuff tid för Trelleborgs FF. Det hjälper oss oerhört att fortsätta skapa så bra förutsättningar som möjligt för våra ungdoms-, dam- och herrlag, säger klubbdirektör Mattias Kronvall.

Vi vill också, återigen, tacka samtliga som hjälper oss att fortsätta vara en Kraft i samhället. Hur än vindarna går - Tillsammans är vi TFF!


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 14 augusti, 2020
Kategori: Marknad