Fotograf: Björn Sandberg

På onsdagskvällen är det ny match i Superettan, hemma mot Västerås SK.

Kristian Haynes och hans grabbar vill bryta en negativ svit - samtidigt som man vill bygga vidare på en positiv.

Samtidigt som TFF har två raka bortaförluster så är det en bra hemmasvit man vill bygga vidare på.

Match i söndags - match igen på onsdagskvällen, med avspark 19:00 - du ser den på Dplay. Köp stödbiljett, se bild ovan.

- Man hinner inte riktigt landa innan det är dags för nästa match, men ibland är det bra med täta matcher, säger Kristian Haynes inför morgondagens drabbning på Vångavallen.

- Vi har känt en stor besvikelse med de två senaste matcherna, besvikna på utfallet, besvikna på hur målen kommit till. Det har varit två tuffa matcher mot IK Brage och Örgryte IS borta. Det är lite frustrerande, men vi måste bli bättre och mer noggranna i det vi gör.

Västerås SK som var nykomlingar förra året, har i år kanske inte riktigt fått lika mycket poäng med sig som man velat. År två i en serie brukar ofta vara svårare än år ett.

- Det brukar ofta vara svårare år två i en serie. De har en god kapacitet, men inte fått ut allt, inte fått de poäng med sig som de förtjänat kanske. De har varit bättre än deras poängskörd hittills.

- De vann senast och kommer stärkta från den matchen.

Läget i truppen är annars bra. En förändring inför morgondagen och det är att Fredrik Liverstam är tillbaka och tar Kasper Harletuns plats.

Trelleborgs FF - Västersås SK har avspark 19:00 på Vångavallen i Trelleborg. Du ser matchen som vanligt på Dplay och klickar du här så stöttar du även Trelleborgs FF.

- Svår motståndare, precis som alla andra lag i denna serien är de bra. De är konstgräslag och vi vanligt gräs, kanske kan vi dra nytta av det. Vi känner oss starka hemma, en spännande utmaning i en match där vi villa bygga vidare på en god hemmasvit.

Preliminär trupp:

Andreas Larsen, Hampus Nilsson, Anton Tideman, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Fritiof Björkén, Fredrik Liverstam, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Oscar Johansson, Haris Brkic, Carl Björk, Christian Thobo Køhler, Måns Söderqvist, Herman Hallberg, Mouhammed-Ali Dhaini, Fatawu Safiu, Salif Camara Jönsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 11 augusti, 2020
Kategori: A-lag