Fotograf: Björn Sandberg

På lördagen är det åter match i Superettan och på Vångavallen. 17:30 är avsparken i omgång åtta mot Dalkurd FF - du ser matchen på Dplay

Köp stödbiljett till matchen - se bild ovan hur du går till väga. Precis som alla andra matcher just nu så spelas matchen utan publik.

- Dalkurd har en hel del nytt, men ändå fått ihop nåt. De är lite oberäkneliga och svåra att analysera, säger Kristian Haynes inför morgondagens match - med avspark 17:30.

- Individuellt är de skickliga, passningsorienterade, en bra offensiv trio där framme som vi måste hålla koll på. Men de har fått ihop det till ett lag och plockat poäng. Lite svåra att analysera då de egentligen inte gjort likadant i någon match, så de är luriga.

Gästande Dalkurd FF kommer från en 2-2-match på Skarsjövallen mot Ljungskile SK - där de satte kvitteringsbollen i 95e minuten.

Hemmalaget TFF kommer från en tråkig förlust på Stora Valla i Degerfors, där en missad straff i slutminuterna gjorde så att man åkte tomhänta tillbaka till Vångavallen.

Dock var matchen bara en i raden av bra prestationer - och laget kommer till match med senaste hemmamatchen mot GAIS fortfarande färskt i minnet.

- Vi mäter oss med alla lagen i denna serien, vi var bra mot Degerfors IF i förra matchen också - men där vi missade straff och poäng. Straffmiss är sånt som händer i fotbollsmatcher, sån är fotbollen.

Det är annars två raka hemmamatcher som gäller för Trelleborgs FF i Superettan. Långväga gäster i form av Umeå FC i veckan som kommer, men dit är det dock långt - siktet är endast inställt på Dalkurd FF på lördagen.

- Vi tittar inte så långt fram nä, utan det är endast Dalkurd som gäller. Vi tar med oss senaste hemmamatchen mot GAIS in och allt bra vi gjorde där. Vi vill bygga vidare på allt, göra allt lite bättre hela tiden och då kommer poängen in på kontot.

Läget i truppen är annars hyfsat bra, Bozidar Velickovic saknas sedan tidigare med knäskada. Måns Söderqvist som missade Degerfors-matchen och Salif Camara Jönsson som fick bryta i samma match, missar Dalkurd-matchen.

Christian Thobo Køhler är dock tillbaka igen i truppen. Truppen till imorgon mot Dalkurd FF är fortfarande preliminär - en match som har avspark 17:30 och visas på Dplay.

Skaffa Dplay och stötta samtidigt Trelleborgs FF här.

Läs gärna intervju med Hampus Nilsson här. 

Preliminär trupp:

Andreas Larsen, Hampus Nilsson, Anton Tideman, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Fritiof Björkén, Fredrik Liverstam, Kasper Harletun, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Oscar Johansson, Haris Brkic, Henrik Johansson, Christian Thobo Køhler, Jacob Christiansen, Herman Hallberg, Mouhammed-Ali Dhaini, Fatawu Safiu.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 24 juli, 2020
Kategori: A-lag