Fotograf: Björn Sandberg

Superettan fortsätter på lördagen för Trelleborgs FF - med match borta mot Degerfors IF.

Efter segern senast hemma mot GAIS är laget ute efter det man misslyckades med förra gången - ta två raka segrar.

- Det är absolut något vi siktar på, det är vår ambition iallafall. Ambitionen är alltid att ta poäng och så många som möjligt, det finns goda chanser till det om vi är bra, säger Kristian Haynes inför morgondagens match.

Morgondagens motstånd är klassiska Degerfors IF och matchen spelas på minst lika klassiska Stora Valla. Avsparken är 17:30 - du ser matchen på Dplay.

Redan förra året var Degerfors IF uppe och nosade i toppen av Superettan, nu är de där igen - trots att de tappat sin stora målskytt från förra året Erik Björndahl och trots att de bytt tränare.

Den enda förlusten har dock kommit på just Stora Valla, mot Norrby IF.

- Det är ett lag som gått bra hittills, ett lag som gick bra redan förra året i Superettan och fått behålla stora delar av sitt lag. Hittat en bra ersättare till Erik Björndalen, vidareutvecklat sitt spel med en ny tränare.

- Men vi är också bra, vi kommer från en bra period av matcher och känner att vi har mycket mer att ge. Vi tar med oss att vi också gjort bra prestationer de senaste matcherna.

I Degerfors IF hittar vi också Sebastian Ohlsson, som spelat i TFF de senaste säsongerna - men som inför 2020 flyttade tillbaka till just Degerfors.

Läs intervju med Mouhammed-Ali Dhaini inför matchen här, som gjorde debut i TFF-tröjan mot GAIS i måndags.

Du ser matchen som sagt på Dplay - har du inte skaffat Dplay så gör det här och du stöttar även då Trelleborgs FF.

Truppen till imorgon är preliminär och kommer att vara 18 man vid matchstart. Där är några frågetecken som ska rätas ut under lördagen.

Preliminär trupp:

Andreas Larsen, Hampus Nilsson, Anton Tideman, Isak Jönsson, Niklas Vesterlund, Fritiof Björkén, Fredrik Liverstam, Kasper Harletun, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Oscar Johansson, Haris Brkic, Henrik Johansson, Christian Thobo Køhler, Jacob Christiansen, Herman Hallberg, Mouhammed-Ali Dhaini, Salif Camara Jönsson, Fatawu Safiu, Måns Söderqvist.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 17 juli, 2020
Kategori: A-lag