Fotograf: Björn Sandberg

2020 var rekordets år för TFF:s populära fotbollsskola med 200 deltagare fördelat på två tillfällen. Ansvarige Stefan Jönsson var såklart nöjd med årets fotbollsskola.

- Det är naturligtvis roligt med många deltagare, men det vi fokuserar främst på är att varje individ ska känna glädje och vara nöjd med sina dagar hos oss. Upplägget för årets fotbollsskola blev lite speciellt i och med rådande situation, men vi har löst det med att ha mindre grupper spridda över en större yta. Samtidigt har det varit mer planering gällande mat och hygien men även där har vi hittat lösningar som fungerat bra, säger Stefan Jönsson, en av två huvudansvariga för TFF:s fotbollsskola.

TFF:s fotbollsskola är fördelad över två veckor med en yngre grupp den första veckan och äldre grupp veckan därpå. Gemensamt för båda tillfällena är att TFF:s herrlag besökte grupperna i slutet av veckorna för att på säkert avstånd svara på frågor från deltagarna. Från TFF:s damlag var till exempel anfallaren Hanna Lundell en av ledarna under fotbollsskolan.

- Jag och Martin (Biärsjö, även han huvudansvarig) är nöjda över årets arrangemang och vi är glada över att vi kunde genomföra det här för barnens och ungdomarnas skull. Vi hoppas att samtliga deltagare haft härliga dagar hos oss, avslutar Stefan Jönsson.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 29 juni, 2020
Kategori: Ungdom