Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF går in i omgång tre av Superettan på söndagen, när man gästar nykomlingarna Ljungskile SK. En match som har avspark 17:30 och du kan se på Dplay.

- Ett Ljungskile SK som är nykomlingar, spelat tighta matcher inledningsvis mot Jönköpings Södra IF och Örgryte IS. De suktar såklart efter sina första poäng och vi vill ta revansch på oss själva efter Östermatchen, säger Kristian Haynes inför morgondagens match.

- Utan att avslöja för mycket så har vi väl bra koll på deras svagheter och styrkor - och hoppas att vi ska kunna utnyttja det.

Till morgondagens match mot Ljungskile SK är truppen faktiskt helt oförändrad jämfört med mot Östers IF. Kristian Haynes tycker att killarna känns fräscha och pigga.

- Det tycker jag, matcherna duggar tätt här nu, men vi känner oss fortsatt fräscha. Truppläget är fortsatt bra, egentligen bara Bozidar Velickovic som är utanför.

Vinst i Halmstad och förlust hemma på Vångavallen. Förhoppningsvis kommer nästa vinst imorgon mot Ljungskile SK, men det krävs en bra helhet för att få ett bra resultat med sig hem och att vara med från början när matchen startar.,

- Vi var bra defensivt mot Halmstad, andra halvlek mot Öster var vi ganska bra framåt - det gäller att få ihop en bra helhet. Sen drar vi lärdomen från förra matchen att vara med i matchen från början.

Ljungskile SK tränas av Jörgen Wålemark, som faktiskt gjorde en kort vända i Trelleborgs FF efter sin tid på Cypern, tidigt 2000-tal.

- Vi var faktiskt i samma trupp, kommer inte riktigt ihåg när det var, men början av 2000-talet iallafall. Han spelade nog aldrig någon A-lagsmatch men är en fantastiskt trevlig person. En annan bekanting annars i Ljungskile SK är Johan Brannefalk som var här för någon säsong sedan, ska bli en spännande uppgift.

Har du inte Dplay? Skaffa det här och stötta samtidigt Trelleborgs FF. Då kan du se Ljungskile SK - Trelleborgs FF som har avspark klockan 17:30.

Preliminär trupp:

Andreas Larsen, Hampus Nilsson, Fritiof Björkén, Anton Tideman, Salif Camara Jönsson, Erik Andersson, Christian Thobo Køhler, Fatawu Safiu, Måns Söderqvist, Oscar Johansson, Isak Jönsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Fredrik Liverstam, Mattias Håkansson, Haris Brkic, Kasper Harletun, Totte Holmkvist, Herman Hallberg.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 27 juni, 2020
Kategori: A-lag