Från och med 2020 är Unibet huvudsponsor till Allsvenskan och Superettan. Unibet har lanserat Hemmaklubben, som innebär att totalt 30 miljoner kronor ska fördelas mellan de 32 klubbarna i Allsvenskan och Superettan.

10 miljoner fördelas från SEF utifrån en fastställd fördelningsnyckel kopplat till sportsliga resultat. Vad gäller de övriga 20 miljonerna har du som supporter möjlighet att påverka hur stor andel av dem som tillfaller din favoritklubb.

Ditt val av hemmaklubb har betydelse för hur stor andel av de 20 miljonerna som tillfaller din klubb. Summan kommer att fördelas utifrån andelen av de totala antalet röster som respektive klubb får.

Du behöver registrera ett konto på www.unibet.se och därefter välja Trelleborgs FF som ditt lag i Hemmaklubben. Ju fler som väljer Trelleborgs FF som sin Hemmaklubb, ju högre upp i tabellen kommer klubben. Varje person som väljer Trelleborgs FF som Hemmaklubb är i och med det viktig för oss.

Unibet arbetar hårt gällande spelansvar och anti-matchfixning. Mer om Unibets arbete gällande dessa saker hittar du på deras hemsida.

Åldersgräns 18 år, stödlinjen.se, spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Skribent:
Publicerad: 6 mars, 2020
Kategori: A-lag