Fotograf: Björn Sandberg

Fjärde raka träningsmatchen på hemmaplan för herrarna spelas på lördagen. Landskrona BoIS kommer till Vångavallen och konstgräsplanen efter att de två senaste matcherna varit mot danskt motstånd.

Matchen Trelleborgs FF - Landskrona BoIS har avspark 13:00.

- Landskrona BoIS är ett bra lag, de danska lagen kanske snäppet bättre då de ligger i den danska motsvarigheten till Superettan. Men det är ett bra lag vi kommer möta, så vi måste också vara bra, säger Kristian Haynes inför morgondagens match.

Jämför man morgondagens trupp med den mot Nykøbing FC så är där faktiskt bara en ändring. Fredrik Liverstam är åter i truppen, dock saknas istället Fatawu Safiu på grund av en lättare skada.

- Fatawu Safiu gick ut i senaste matchen med en känning i baksidan, det ska dock inte vara någon större fara.

Landskrona BoIS, som kommer spela i Division 1 Södra, har gått bra på försäsongen och vunnit alla sina tre matcher hittills. Dessutom har de hållit nollan i alla tre. I Landskrona BoIS trupp hittar vi annars bekanta ansikten i Linus Olsson och Jonathan Asp som spelat i Trelleborgs FF - dock saknas Jonathan till lördagens match på grund av skada.

Det blir med all säkerhet en trevlig fotbollsmatch på lördagen, dock finns det risk för tråkigt väder - i form av bland annat hårda vindbyar.

- Jag har förstått det och kanske regn också, men det är inte mycket vi kan göra åt det och det är samma för båda lagen. Vi ska göra allt vi kan för att få till en bra match i vilket fall som helst.

Mohammed-Ali Dhaini som blev klar i veckan är inte med i truppen till imorgon, men kommer vara det inom snar framtid.

Matchen Trelleborgs FF - Landskrona BoIS har avspark 13:00 på Vångavallens konstgräs.

Trupp:

Hampus Nilsson, Merlin Nuhanovic, Niklas Vesterlund, Anton Tideman, Fredrik Liverstam, Fritiof Björkén, Mattias Håkansson, Christian Thobo Køhler, Herman Hallberg, Erik Andersson, Måns Söderqvist, Salif Camara Jönsson, Totte Holmqvist, Kasper Harletun, Haris Brkic, Isak Jönsson, Jacob Christiansen, Oscar Johansson, André Reinholdsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 21 februari, 2020
Kategori: A-lag