Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF har gjort klart med Mehmet Bajgora som ny assisterande tränare för damlaget inför säsongen 2020. Mehmet Bajgora, som nu tar plats i damlagets ledarteam, har varit aktiv som ledare i klubben sedan 2017.

- Jag är väldigt glad över att vi bygger vidare på ledarteamet med en ledare från vår egen verksamhet. Det är viktigt att vi inte bara utbildar våra spelare utan att vi också har en utbildning på ledarsidan som gör att man kan gå vidare i sin tränarkarriär, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör för Trelleborgs FF.

Hans Malmgren, huvudtränare för Trelleborgs FF:s damlag ser fram emot att starta upp säsongen 2020 tillsammans med Mehmet.

- Mehmet kommer att bidra med sitt engagemang och sin nyfikenhet vilket känns riktigt inspirerande, säger Hans Malmgren.

Mehmet Bajgora började spela fotboll i Trelleborgs FF som 6-åring och har sedan spelat fotboll större delen av sitt liv. På grund av knäproblem fick han till slut lägga fotbollsskorna på hyllan för att istället fortsätta som ledare.

- Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av ett gäng som är drivande, har en enorm träningsvilja och framförallt håller ett enormt högt tempo på planen. Det ska också bli enormt kul och lärorikt att få stå bredvid och lära av Hans Malmgren, säger Mehmet Bajgora.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 26 november, 2019
Kategori: A-lag