Nu förstärks området för försäljning och evenemang på Trelleborgs FF:s kontor genom Thomas Dehlén som redan i november börjar som säljare i klubben. Samtidigt kommer kommunikationsansvarig Lotta Berséus under vintern att lämna sin tjänst i Trelleborgs FF för en tjänst i Lunds kommun.

Thomas Dehlén, som kommer från Trelleborg, har mångårig erfarenhet från försäljning bland annat från 10 år på Malmö Redhawks. Han kommer närmast från en tjänst i IK Pantern.

- Vi vill fortsätta satsningen på våra partnerrelationer och samtidigt utveckla evenemangen på Vångavallen. Därför är vi glada över att kunna förstärka med Thomas Dehlén som säljare som tillsammans med bland annat Hans Torsmar och Peter Kronström kommer vara stommen i området försäljning och evenemang, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör.

Lotta Berséus började som kommunikationsansvarig i klubben inför säsongen i Allsvenskan 2018. Hon går nu vidare till en tjänst som kommunikationsstrateg i Lunds kommun.

- Jag vill rikta ett stort tack till Lotta för hennes insatser. Hon har på kort tid utvecklat klubben och varumärket Trelleborgs FF och vi önskar henne varmt lycka till med sin nya tjänst, säger Mattias Kronvall.

Lotta Berséus finns kvar på i viss omfattning fram tills årsmötet i februari 2020.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 6 november, 2019
Kategori: Marknad