Fotograf: Björn Sandberg

Vi förnyar kontraktet med damlagets tränare Hans Malmgren. Samtidigt förändrasledartruppen runt lagetgenom att Max Gregerstedt lämnar rollen som assisterande tränare och Björn Falkland lämnar som fystränare.

- Det känns väldigt bra att vi får en fortsatt kontinuitet i huvudtränarrollen och kan fortsätta bygga vidare tillsammans med Hans. Med Hans ledning har damlaget hittat en stabilitet i division 1 vilket är viktigt för den fortsatta utvecklingen för damlaget, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör.

Hans Malmgren tog över huvudansvaret som tränare för damlaget under säsongen 2018 och har lett laget till serieseger i division 2 och nu senast till en sjätteplats i division 1. Det nya kontraktet med klubben gäller för två år.

- Jag är väldigt glad över att få fortsatta med Trelleborgs FF. Tillsammans har vi visat att satsningen på damerna ger resultat. Vi har stora utvecklingsmöjligheter och jag ser fram emot vår andra säsong i division 1, säger Hans Malmgren.

Max Gregerstedt lämnar rollen som assisterande tränare och går vidare som huvudtränare i Hyllie IK:s damlag och Björn Falkland kommer framöver fokusera på sitt eget företag.

- Jag vill rikta ett stort tack till Max Gregerstedt och Björn Falkland för deras bidrag till utvecklingen av damverksamheten i klubben. De har bidragit till den nivå våra damer är på idag. Samtidigt önskar vi dem varmt lycka till i framtiden, säger Mattias Kronvall.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 5 november, 2019
Kategori: A-lag