Fotograf: Björn Sandberg

Efter söndagens förlust mot Norrby IF gör vi förändringar i ledarstaben. Peter Swärdh lämnar och tränare Kristian Haynes leder laget tillsvidare.

- Vi har varit ödmjuka inför utmaningen i Superettan. Det är en tuff serie och Peter Swärdh tog över laget i en tuff situation. Tyvärr har den senaste tidens resultat varit alldeles för dåliga, varför vi nu hamnat i en situation som kräver förändring. Styrelsen har därför tagit beslutet att entlediga Peter Swärdh från sitt ansvar som manager i Trelleborgs FF. Vi måste föra in energi i laget så att vi gör allt för att säkra vårt kontrakt i Superettan 2020, säger Torbjörn Jönsson, styrelseordförande i Trelleborgs FF.

Sju vinster, tio oavgjorda matcher och elva förluster är resultatet hittills och vi ligger nu på 11:e plats i tabellen. Kristian Haynes har ingått i ledarstaben för A-laget under säsongen samtidigt som han framgångsrikt lett vårt U21-lag till en SM-final vilken spelas 29 oktober på Vångavallen.

- Kristian har ett förtroende i truppen och i klubben. Han har den energi och vilja som kommer att krävas för att tillsammans med laget leverera resultat, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör för Trelleborgs FF.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 21 oktober, 2019
Kategori: A-lag