Är du grym på FIFA och vill representera TFF i eAllsvenskan? Då ska du vara med i vårt uttagningsevent som vi arrangerar tillsammans med Dreamhack fredagen den 18:e oktober. Vid eventet har du chans att visa upp ditt spel och kan dessutom vinna 5 000 kronor! Turneringen är öppen även för dig som bara vill titta.

Plats: Parken (Norregatan 46-48, 231 63 Trelleborg)
Tid: Fredag 18 oktober 17:00-22:00 (registrering kl 16:30)
Intresseanmälan: Du kan visa ditt intresse för att delta i eventet genom att fylla i en intresseanmälan via https://forms.gle/YTW5Xg2Z281okf9x5 (observera att detta endast är en intresseanmälan och inte en garanti för deltagande)
Anmälningsavgift: 100 kr (betalas vid bekräftat deltagande)
Anmälan stänger: 16 oktober (23:59)
Åldersgräns: 16 år
Vinstsumma: 5 000 kr

Turneringen är öppen för besökare.

Blir den som vinner automatiskt en del av TFF:s e-sportlag?
Turneringen har som syfte att vi ska scouta spelare. Vinst i turneringen innebär därför inte en direktkvalificering till Trelleborgs FF:s lag i eAllsvenskan. Scouting av spelare till detta kan komma att ske även utanför turneringen. Under hösten kommer vi att rekrytera tre spelare som ska representera Trelleborgs FF.

Om turneringen
Turneringen kommer bestå av max 32 deltagare. Formatet för turneringen är Gruppspel följt av ett Single Elimination bracket. Gruppspelet är 8 grupper med 4 spelare i varje där alla matcher är BO1. Gamemodet är H2H där deltagarna får välja fritt bland klubblag samt landslag. Spelarna skall vara på plats senast 16:30 för incheckning.

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss på esport@tff.m.se

Om eAllsvenskan
eAllsvenskan är Sveriges största professionella FIFA-tävling, där Allsvenskans och Superettans klubbar deltar och gör upp om titeln och en ranking i kvalet till världsmästerskapet eWorld Cup.

För att delta i eAllsvenskan måste du vara minst 16 år gammal. Ligan avgörs på Playstation 4 i FIFA Ultimate Team-läget.

TFF eSport och eAllsvenskan i sociala medier
Följ @tffesport på Twitter och via hashtaggen #tffesport på instagram. eAllsvenskan följer du via @eAllsvenskan på Facebook, Twitter och Instagram samt under hashtaggen #eAllsvenskan.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 9 oktober, 2019
Kategori: Marknad