Nu satsar vi på e-sport och blir ett av lagen i eAllsvenskan säsongen 2019/2020. Rekrytering av spelare pågår och på kvällen fredagen 18:e oktober arrangeras ett uttagningsevent i Trelleborg tillsammans med Dreamhack.

eAllsvenskan är ett samarbete mellan Svensk Elitfotboll, DreamHack och Discovery. I eAllsvenskan gör lag från Allsvenskan och Superettan upp om SM-pokalen och prispengarna i FIFA.

– E-sport växer lavinartat och förra säsongens eAllsvenskan blev en succé. Satsningen vi nu gör ger oss en spännande möjlighet att utveckla Trelleborgs FF:s varumärke och nå ny publik, säger Mattias Kronvall klubbdirektör..

Under hösten kommer vi att rekrytera tre spelare som ska representera oss i eAllsvenskan och på kvällen fredagen 18:e oktober arrangerar vi ett uttagningsevent tillsammans med Dreamhack. Mer information om uttagningseventet och hur du anmäler dig kommer inom kort.

Om eAllsvenskan
eAllsvenskan är Sveriges största professionella FIFA-tävling där några av de största klubbarna i Allsvenskan och Superettan gör upp om titeln och en ranking i kvalet till världsmästerskapet eWorld Cup.

TFF eSport och eAllsvenskan i sociala medier
Följ @tffesport på Twitter och via hashtaggen #tffesport på instagram. eAllsvenskan följer du via @eAllsvenskan på Facebook, Twitter och Instagram samt under hashtaggen #eAllsvenskan.


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 8 oktober, 2019
Kategori: A-lag