Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF gästar på söndagen Växjö och Östers IF i omgång 16 av Superettan. Efter att ha mött alla lagen en gång - så vänder Superettan på söndagen för TFFs del.

Morgondagens motståndare Östers IF spelade Trelleborgs FF oavgjort mot i våras (1-1). Morgondagens match är viktig för båda lagen - där båda suktar efter trepoängare.

Matchen Östers IF - Trelleborgs FF har avspark 17:30 på Myresjöhus Arena i Växjö. För dig som planerar att vara på plats så är inträdet gratis där imorgon. För dig som planerar att se matchen hemma från soffan så gör du det här.

- Vi känner av att det är viktigt imorgon såklart och vi måste förbättra oss på flera bitar. Vi måste ha bättre balans mellan det defensiva och det offensiva, säger TFFs manager Peter Swärdh inför morgondagens match.

- Det är väl så att båda lagen inte varit tillräckligt effektiva i båda straffområdena. Varken defensivt eller offensivt, samtidigt så har det varit oerhört jämna matcher överlag i serien, förutom Varbergs BoIS FC som sprungit iväg.

Alla tre nyförvärven, Bozidar Velickovic, Henrik Johansson och senaste tillskottet Christian Thobo Köhler finns med i truppen inför morgondagens match. Salif Camara Jönsson är också åter i truppen.

Östers IF å sin sida har under uppehållet värvat gamle räven James Keene som spelat bland annat i Elfsborg och GAIS.

- Någonstans så måste man vara medveten om hur de gör, men vi måste spela på våra styrkor, det vi är bra på och koncentrera oss på vårt spel.

Östers IF - Trelleborgs FF har avspark på Myresjöhus Arena klockan 17:30.

Trupp:

Philip Mårtensson, Andreas Larsen, Hugo Andersson, Niklas Vesterlund, Bozidar Velickovic, Anton Tideman, Isak Jönsson, Robin Nilsson, Jakob Glasberg, Henrik Johansson, Christian Köhler, Sebastian Ohlsson, Erik Andersson, Zoran Jovanovic, Oscar Johansson, Haris Brkic, Dennis Antwi, André Reinholdsson, Salif Camara Jönsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 20 juli, 2019
Kategori: A-lag