Fotograf: Björn Sandberg

Imorgon, lördag, startar äntligen Superettan igen efter ett kortare sommaruppehåll. Trelleborgs FF börjar med en härlig hemmamatch på vackra Vångavallen - mot Syrianska FC. Avspark 16:00.

Matchen är en viktig sådan för båda lagen - och det är viktiga poäng på spel. Tillsammans gör vi det till en härlig fotbollsfest!

- Återstart med match mot Syrianska FC. Vikten av matchen och starten går inte att blunda för, säger TFFs manager Peter Swärdh inför morgondagens match.

- Det är ett väldigt laddat Trelleborgs FF och vi ser fram emot matchen imorgon. Vi kommer väl förberedda till matchen, efter bra dagar med träning.

Morgondagens motståndare Syrianska FC ligger inför återstarten på kvalplats nedåt och är ett av lagen som jagar Trelleborgs FF precis ovanför. Syrianska FC har 12 poäng, medans Trelleborgs FF har 15 - dock har Syrianska en match mindre spelad. Alltså är det viktiga poäng som står på spel på lördagen på Vångavallen.

För mindre än en vecka sedan tillträdde Mladen Milinkovic som ny tränare för Syrianska FC.

- Vi vet inte riktigt om de har gjort några förändringar, men vi vet hur de gjort innan och vilka spelare de har i sin trupp. Sen får vi ju vara uppmärksamma i hur de agerar på planen. Först och främst måste vi koncentrera oss på vårt eget.

Läs en längre intervju med Peter Swärdh om vårsäsongen och återstarten här.

Salif Camara Jönsson är fortsatt avstängd och saknas till morgondagens match.

Saknas gör fortsatt också Jasmin Sudic som är långtidsskadad.

De tre nyförvärven, Bozidar Velickovic, Henrik Johansson och senaste tillskottet Christian Thobo Køhler är alla förhoppningsvis spelklara tills nästa match - borta mot Östers IF.

Matchen Trelleborgs FF - Syrianska FC har avspark 16:00 på Vångavallen i Trelleborg. Du har väl inte missat att från och med den 1 juli trädde den nya tobakslagen i kraft - läs mer om det här.

Trupp:

Philip Mårtensson, Andreas Larsen, Hugo Andersson, Niklas Vesterlund, Albin Nilsson, Anton Tideman, Isak Jönsson, Robin Nilsson, Jakob Glasberg, Hugo Andersson, Sebastian Ohlsson, Erik Andersson, Mattias Håkansson, Zoran Jovanovic, Oscar Johansson, Haris Brkic, Dennis Antwi, André Reinholdsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 12 juli, 2019
Kategori: A-lag