Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF möter IF Brommapojkarna på bortaplan på söndagen - en match som har avspark klockan 17:30 på Grimsta IP.

Bäst är såklart att se matchen på plats - men du ser den annars som vanligt på cmore.se

Superettan är fortsatt superjämn och inför omgång elva skiljer det endast tolv poäng från Norrby IF på kvalplats till IF Brommapojkarna som ligger för tillfället sist. Morgondagens match blir dock precis lika viktig som alla andra matcher i en jämn Superettan.

- Absolut en viktig match, men det är alla. Det är jämnt, väldigt jämnt i serien - så en vinst eller förlust spelar stor roll just nu, säger TFFs manager inför morgondagens match som spelas på Grimsta IP.

Både Trelleborgs FF och hemmalaget IF Brommapojkarna har endast fått ihop två segrar än så länge i Superettan. Dock har Trelleborgs FF fler poäng i form av oavgjorda matcher. IF Brommapojkarna har tagit fyra av sina sju poäng hemma på Grimsta IP.

- En vinst eller en förlust har stor effekt just nu. Det absolut viktigaste är dock att vi fokuserar på oss själva och själva matchen istället. Får vi prestationen på plats så har vi goda chanser till ett bra resultat.

Nyckeln till ett bra resultat imorgon är att hålla nollan intakt - förhoppningsvis hela vägen över 90 minuter plus tillägg.

- Det är såklart en mental kamp - ju längre vi håller tätt bakåt desto bättre. Uthållighet och att hålla nollan intakt blir viktigt imorgon.

- Vi siktar alltid på att ta tre poäng och även så imorgon.

Felix Hörberg är avstängd mot IF Brommapojkarna och är inte med i den trupp som rest till Stockholm. Dock är Robin Nilsson tillbaka efter ett tag med skada. Robin Nilsson in och Felix Hörberg ut är den enda egentliga förändringen jämfört med senaste matchen mot Östers IF.

IF Brommapojkarna - Trelleborgs FF - avspark 17:30 på Grimsta IP.

I samband med matchen kommer IF Brommapojkarna spela i speciella matchtröjor och byta BrommaPojkarna till BrommaGirls. 

Trupp:

Philip Mårtensson, Andreas Larsen, Hugo Andersson, Niklas Vesterlund, Isak Jönsson, Anton Tideman, Jakob Glasberg, Sebastian Ohlsson, Erik Andersson, Mattias Håkansson, Zoran Jovanovic, Oscar Johansson, Nebiyou Perry, Haris Brkic, Dennis Antwi, André Reinholdsson, Salif Camara Jönsson, Robin Nilsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 1 juni, 2019
Kategori: A-lag