Söndagen den 26:e maj är det, i samband med Superettan-matchen Trelleborgs FF – Östers IF, dags för årets familjedag på Vångavallen. Då blir det close-up trolleri på Vångavallen med Sveriges Grand Prix-mästare i trolleri och på barnområdet hittar du ansiktsmålning, prickskytte och teckningstävling. Eftersom det är mors dag så bjuder vi också på fritt inträde för alla mammor. Entréerna öppnar 16:30. Välkommen!

Magi på nära håll med Sveriges Grand Prix-mästare i trolleri
Magi på riktigt nära håll är Fredrik Ahlbertz specialitet. Han har rest runt och uppträtt i hela Europa, Australien och USA. Ni kommer att uppleva stillsamma mirakel och bli helt förbluffade över hans ödmjukt presenterade skicklighet inom close-up trolleri.

Ta med mamma på mors dag - fritt inträde för alla mammor
På mors dag vill vi såklart uppmärksamma mamma ordentligt. Det betyder att alla mammor har fritt inträde*. Dessutom familjebiljetter till superpris – endast 200 kr för pappa med upp till två barn/ungdomar.

Teckningstävling
Är du 10 år eller yngre? Då vill vi veta hur du ser på TFF! Rita och lämna in din egen bild av TFF. Tre priser delas ut av juryn och var och en av pristagarna vinner en ”bakom kulisserna-dag” med herrlaget vid en match, ett årskort för hela familjen och en familjepizza! Läs mer om teckningstävlingen

*Gäller för mammor i sällskap med minst ett barn/ungdom.

Välkommen till familjedagen söndag 26 maj! Förköp biljett med webbrabatt


Skribent: Lotta Lövdén Berséus
Publicerad: 2019-05-20
Kategori: Marknad