Fotograf: Björn Sandberg

Efter oavgjort i premiären mot GAIS och förlust mot Varbergs BoIS FC är siktet inställt på tre poäng mot Norrby IF på måndagskvällen.

Matchen Trelleborgs FF - Norrby IF i Superettan har avspark 19:00 på Vångavallen - och tillsammans inleder vi veckan med tre poäng.

- Vi kommer såklart gå efter första trean - men framförallt förbättra vårt spel, säger TFFs manager Peter Swärdh inför morgondagens match.

- Vi behöver förbättra oss mycket - både kollektivt och individuellt. Mot Varberg var de första inledande minuterna bra, men det var så kort tid att det är inte så mycket värt. Efter Ferlix huvudskada - så var vi inte tillräckligt bra helt enkelt.

En poäng på de två inledande matcherna innebär att Trelleborgs FF ligger för närvarande i de nedre regionerna av Superetta-tabellen.

Samtidigt har Norrby IF kryssat mot Örgyte IS i premiären och vunnit hemma mot nykomlingarna Mjällby AIF.

Norrby IF har en imponerande uppsättning offensiva spelare, bland annat Dardan Rexhepi och gamle skyttekungen Richard Yarsuvat.

Senaste gången Trelleborgs FF spelade i Superettan var det just Richard Yarsuvat som vann skytteligan - före Salif Camara Jönsson.

- Det är ett lag med bra offensiva kvaliteter tycker jag, både fysiskt och tekniskt. Det är ett konstgräslag och imorgon ska vi spela på Vångavallen - vi får se. Men vi måste höja vår egen prestation.

Träningsveckan har annars ångat på bra och träningarna varit bra i intensitet - grabbarna är redo för match igen imorgon.

- Det har varit bra fart i veckan, där vi jobbat både taktiskt och fysiskt. Det har sett bra ut och vi kommer gå för första trean - men framförallt måste vi förbättra vårt spel.

Nebiyou Perry saknas i truppen till imorgon pågrund av lättare skada. Jasmin Sudic saknas också men är borta längre.

Matchen Trelleborgs FF - Norrby IF har avspark 19:00 på Vångavallen i Trelleborg. Matchen ska förstås ses live - på Vångavallen, men har du förhinder så visas den på cmore.se 

Köp gärna din biljett innan du kommer till Vångavallen - gör det här.

Trupp:

Philip Mårtensson, Andreas Beck Larsen, Jakob Glasberg, Hugo Andersson, Niklas Vesterlund, Isak Jönsson, Anton Tideman, Albin Nilsson, Sebastian Ohlsson, Robin Nilsson, Erik Andersson, Felix Hörberg, Mattias Håkansson, Zoran Jovanovic, Oscar Johansson, Haris Brkic, Salif Camara Jönsson, Dennis Antwi, André Reinholdsson.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2019-04-14
Kategori: A-lag